Clicky

Singurul site dedicat exclusiv sportului local.
Citeste si

  Borcea s-a calificat in finala Cupei Romaniei

  Liderul Ligii Tractoristilor a obtinut biletele pentru ultimul act al competitiei in urma loviturilor de departajare.

  Agricola Borcea isi doreste eventul in acest sezon si este foarte aproape de a-l realiza. Elevii lui Blatiel Nedelcu sunt pe primul loc in Liga Tractoristilor, iar miercuri au reusit sa se califice in finala Cupei Romaniei – Memorialul Tache Ionescu.

  Dupa ce au pierdut in tur cu 3-2 in fata celor de la Independenta, pe terenul de la Borcea, Agricola a reusit in fieful Barcelonei de Calarasi sa castige dupa 90 de minute cu acelasi scor. Meciul s-a dus in prelungiri, de unde a curs spre loviturile de departajare. Mai experimentati, jucatorii liderului au reusit sa obtina calificarea in finala.

  Victoria Chirnogi, castigatoarea ultimelor doua editii ale Cupei Romaniei – Memorialul Tache Ionescu, a trecut cu 4-2 de Dunarea Ciocanesti, dupa ce in tur scorul a fost egal, 1-1. Finala se va juca la 10 iunie pe stadionul din Independenta.

  3 Comments

  1. Florin

   mai 11, 2017 at 12:20 am

   Barcelona a pierdut acasă cu Borcea nu pot sa cred Independenta a dat meciul din cupa sa castige apoi in campionat asa cred eu.

  2. florin radu

   mai 11, 2017 at 5:26 pm

   Pai ce sa facem cu meciul din campionat noi eram interesați de cupa pt ca finala se joaca la noi campionatul e jucat.

  3. Barcelona

   mai 11, 2017 at 6:55 pm

   Nici vorba de reciprocitate. …Cine a fost la meci a văzut clar ce echipa este mai buna. Borcea va câștiga sigur și în campionat. Nu o mai poate ajungenera nimeni.

  Leave a Reply

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *