Clicky

Singurul site dedicat exclusiv sportului local.
Citeste si

  Ce primă trebuie să primească jucătorii de la Borcea pentru câștigarea Cupei

  Agricol Borcea a invins cu 4-0 pe Victoria Chirnogi in finala Cupei Romaniei – Memorialul Tache Ionescu.

  Virgil Bogatu a reusit sa faca ordine la Borcea. Dupa un retur chinuitor, jucatorii echipei campioane au facut spectacol la finala Cupei Romaniei – Memorialul Tache Ionescu. Agricola Borcea a castigat cu 4-0 in fata Victoriei Chirnogi. Ungureanu, Alecsandru (2) si Serban si-au trecut numele pe lista marcatorilor.

  In urma acestui succes, borcenii au reusit eventul. Acum echipa se pregateste pentru barajul de promovarea in Liga a 3-a. La 17 iunie, campioana Ligii Tractoristilor va juca in deplasare, cu Dunarea Giurgiu. O saptamana mai tarziu se va juca returul.

  Primarul Blatiel Nedelcu a stat pe banca la finala Cupei Romaniei – Memorialul Tache Ionescu si s-a bucurat la fiecare gol al elevilor lui Bogatu. Pentru acest trofeu, „idilul” trebuie sa bage mana adanc in buzunar. Fiecare jucator va incasa cate 500 de lei. Banii urmeaza sa fie platiti in cantonament, la Giurgiu, la sfarsitul acestei saptamani.

  2 Comments

  1. Adevărat

   iunie 13, 2017 at 11:10 pm

   Borcenii au jucat pentru comuna și suporteri. Cupa a fost un bonus pentru ei. Si-au demonstrat valoarea în fata tuturor în camoionat. Succes sâmbătă la baraj.

   • Dionise

    iunie 14, 2017 at 12:29 pm

    Uni din ei

  Leave a Reply

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *