Clicky

Singurul site dedicat exclusiv sportului local.
Citeste si

Înfrângere surpriză a liderului pe terenul unei echipe din subsolul clasamentului

Cu titlul de campioana in buzunarul de la piept, Borcea a cedat trei puncte in deplasarea de la Radovanu.

Ce n-au reusit Ticu, Cristea, Zeciu si alti antrenori din fotbalul judetean i-a iesit sambata lui Marian Luica, antrenorul celor de la Steaua Radovanu, formatie ce a trecut cu 3-2 de Agricola Borcea, ocupanta primului loc in Liga Tractoristilor.

Gazdele au condus cu 2-0, dupa care au ramas in inferioritate numerica. Elevii lui Blatiel Nedelcu au avut puterea sa revina pe tabela de marcaj, insa in ultimul minut de joc au primit un gol ce a facut ca cele trei puncte sa ramana la Radovanu.

Ca orice echipa ce se respecta, Blaticola a depus la finalul meciului o contestatie. Liderul Ligii Tractoristilor sustine ca patru jucatori ai celor de la Radovanu au fost folositi prin incalcarea Regulamentului de Organizare a Activitatii Fotbalistice.

Liga Tractoristilor, etapa a 26-a, rezultate: Stefan cel Mare – Chirnogi 1-5, Roseti – Ulmeni 8-1, Sarulesti – Gradistea 1-0, Independenta – Ciocanesti 5-2, Manastirea – Lehliu Gara 2-0, Curcani – Dragalina 3-1, Radovanu – Borcea 3-2, Valcelele – Fundulea 6-4.

2 Comments

  1. Robi

    mai 7, 2017 at 9:34 am

    Abia incep surprizele de genul asta!

  2. Ciocan

    mai 7, 2017 at 6:27 pm

    Opaaaaaa ce avem noi aici? O campioana invinsa. Deci se poate ca independenta sa o ajungă . Mai ales ca au meci direct . Oricum avem fotbal de calitate în județ.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *