Clicky

Singurul site dedicat exclusiv sportului local.
Citeste si

Lotul Borcea se mută pe malul Mostiștei

Campioana Ligii Tractoristilor este nevoita sa-si reconstruiasca echipa din temelii.

Agricola Borcea a promovat in Liga a 3-a, primarul Blatiel Nedelcu a platit unor jucatori primele pentru realizarea obiectivului fixat la inceputul sezonului, insa deocamdata exista multe necunoscute legate de viitoare campioanei judetene.

Deocamdata se stie doar ca George Serban va ocupa functia de presedinte. Virgil Bogatu va afla miercuri daca va ramane la Borcea. Pentru functia de delegat, cele mai mari sanse le are Marin Stefan, iar de contabilitate ar urma sa se ocupe Ion Runcu.

In ceea ce priveste lotul de jucatori, acesta va arata cu totul altfel. Aniel Nedelcu isi doreste la echipa doar jucatori care au evoluat cel putin un an in Liga a 2-a. Salariile sunt pe masura, „idilul” fiind dispus sa scoata din buzunar, lunar, cate 3.000 de lei pentru fiecare jucator adus la Borcea conform cerintelor sale.

In schimb, jucatorii care au dus greul in acest sezon isi cauta noi angajamente. „Lotul Borcea” este in negocieri avansate cu Mostistea Ulmu si Unirea Manastirea, doua formatii ce in editia viitoare de campionat si-au propus sa castige Liga Tractoristilor.

7 Comments

 1. Ciolo

  iulie 4, 2017 at 9:57 pm

  Sa fim seriosi ulmu abia a promovat si vrea titulul de campioana judeteana ei sa nu fie sezonul asta ca stefan cel mare,sezonul trecut .Manastirea o echipa frumoasa de tradetie care ar merita sa aiba echipa in liga a 3 a.

  • Dan

   iulie 5, 2017 at 7:02 am

   Bine spus, manastirea merita!!! Mereu au avut echipa buna.

 2. Dan

  iulie 5, 2017 at 12:40 pm

  Nu faci echipa fără bani.sint destui copii în mănăstirea care cu antrenamente pot face echipa buna.aduci mercenarii de la borcea sa plece anu viitor cu bani cu tot

  • Ciolo

   iulie 6, 2017 at 2:26 pm

   Dan,ai putina dreptate aici,manastirea mereu au avut copii destul de buni mereu, juniori au fost campioni judeteni 2-3 ani la rand.Stii si tu ca manastirea era o forta la liga a 3a inainte.Au o baza sportiva extraordinara aproape cea mai buna din liga a 4 a.

   • Daniel

    iulie 6, 2017 at 5:11 pm

    Asta cu baza sportiva e tare😂

    • Ciolo

     iulie 6, 2017 at 8:37 pm

     Spune ce nu este bun la baza sportiva.????(ascult)

 3. Dan

  iulie 7, 2017 at 11:05 am

  Sa nu ne mintim baza e dărăpănata rau. Cred ca nu au mai făcut nimic la ea de 20 de ani.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *