Clicky

Singurul site dedicat exclusiv sportului local.
Citeste si

Nicolae Guțu se apară și pregătește o apărare beton în fața AJF Călărași

Antrenorul celor de la Unirea Dragalina se considera nevinovat dupa ce a fost acuzat ca l-a amenintat cu moartea pe arbitrul Daniel Vasile, din Independenta.

Dunarea Gradistea si Unirea Dragalina au incheiat la egalitate, scor 3-3, intr-o partida contand pentru etapa a 12-a a Ligii Tractoristilor. In ciuda faptului ca au condus cu 3-0, oaspetii au pus remiza pe seama greselilor pe care le-a comis arbitrul Daniel Vasile.

Antrenorul Nicolae Gutu, acuzat ca l-a amenintat cu moartea pe „centralul” din Independenta, sustine ca este nevinovat. „Sunt de 30 de ani in fotbal si n-am fost suspendat niciodata pana acum. I-am reprosat arbitrului ca a tolerat jocul dur al gazdelor si a recunoscut in fata mea ca i-a fost frica. A vrut sa retina carnetul de joc al unui baiat de la noi si n-am fost de acord cu acest lucru. De ce n-a luat nici o decizie impotriva lui Motorina, care l-a injurat tot jocul si a dat cu mingea dupa el?”, spune oficialul celor de la Dragalina.

Sedinta Comisiei de Disciplina si Etica din cadrul AJF Calarasi va avea loc miercurea seara. Oficialii forului fotbalistic judetean vor fi prezenti marti seara, la Bucuresti, pe Arena Nationala, acolo unde va avea loc partida amicala dintre Romania si Olanda.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *