Clicky

Singurul site dedicat exclusiv sportului local.
Citeste si

Șoc la Dunărea! Leu a demisionat

Gruparea „galben-albastra” a ramas fara conducator in cursul zilei de joi.

Bogdan Leu a mai bifat o despartire fulger, dupa ce a procedat la fel si cand s-a aflat in echipa de conducere a AJF Calarasi. In aceasta dimineata, presedintele si-a prezentat demisia dintr-un motiv de-a dreptul copilaresc, care nu mira insa pe nimeni care a mai lucrat in trecut cu oficialul Dunarii.

Doru Dinca – Motanu, presedintele AJF Calarasi, a oferit o declaratie care l-a suparat pe Leu. „Degeaba se investește în copii și juniori și ne mândrim cu rezultatele  lor, dacă la echipa mare, a Dunării Călărași, nu li se dă nici o șansă”, a declarat Dorinel Dincă pentru Argument, in cursul zilei de miercuri.

Joi, Leu s-a prezentat la biroul lui Vasile Iliuta, presedintele Consiliului Judetean Calarasi, nemultumit fiind de afirmatiile lui Dinca. Motanu a fost chemat la „palat”, unde a fost anuntat ca i se ofera postul de consilier personal pe probleme de sport al presedintelui CJ Calarasi.

Din noua postura, seful fotbalului calarasean ar fi trebuit sa se consulte cu Leu in privinta transferurilor pe care echipa le va face in perioada urmatoare. Seful Dunarii nu a fost de acord cu acest lucru si a anuntat ca paraseste clubul. Imediat a convocat Adunarea Generala a Actionarilor, unde si-a prezentat demisia.

Leu va ramane la club pana la 30.06.2017, timp in care Vasile Iliuta va fi obligat sa gaseasca un inlocuitor. In conditiile in care la varf exista incertitudini, jucatorii cu care Dunarea s-a inteles deja, Velici si Pana, nu mai sunt chiar siguri de transferurile la Calarasi.

Pana la ora inchiderii calculatorului, Bogdan Leu nu a putut fi contactat pentru a-si exprima punctul de vedere cu privire la situatia sa in fruntea Dunarii Calarasi.

2 Comments

  1. motanu

    mai 18, 2017 at 10:02 pm

    Motanu ar trebui sa se uite la el in ograda , pentru ca este deranj mare….incepand de la meciuri aranjate , pana la hotiile pe care le fac arbitrii

  2. Ultraboys

    mai 18, 2017 at 11:03 pm

    Cea mai mare japca sa făcut anul acesta în campionatul județean cu arbitri fomiști și cu observatori care te sfidează în fata care fac front comun cu arbitrii din cauza ca au luat bani de la borcea sa fure intr-un hal fără precedent așa ca domnule președinte care ai ținut în jurul tău numai jepcari astia sa te voteze peste un an.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *