Clicky

Singurul site dedicat exclusiv sportului local.
Citeste si

AJF se pregătește să întoarcă rezultatul din teren al meciului dintre Radovanu și Borcea

Comisia de Disciplina s-a spalat pe maini si a trimis cazul celor de la “Statutul Jucatorului”.

Continua circul! Radovanu a castigat cu 3-2 meciul cu Borcea, dar acum AJF Calarasi se chinuie sa le dea cele trei puncte oaspetilor. Cazul a fost dat mai departe celor de la Comisia pentru Statutul Jucatorului. Oaspetii au formulat gresit contestatia, insa ea a fost luata in considerare. Jucatorul are si el partea sa de vina. Nu si-a scris datele in raport la finalul partidei si, in plus, evolueaza pe fals la o echipa din Ilfov.

Situatia este ciudata. Madalin Ionita este jucatorul celor de la Radovanu din 2010, iar din 2015 s-a legitimat si la o grupare ilfoveana. Anul trecut a fost un caz identic la Curcani. Jucatorul mai avea o legitimatie, facuta mai tarziu, la Plataresti, iar cei de la Curcani nu au pierdut meciul la “masa verde”. Acum, Radovanu, pentru ca este Radovanu, va pierde.

Click aici pentru continuarea articolului!

6 Comments

 1. Directa de dreapta

  mai 17, 2017 at 4:51 pm

  Pai dacă au folosit jucători cu dubla legitimare sa piardă meciul….. Și jucătorul suspendat ca a jucat cu bună știință pe fals. Oricum la RADOVANU se joaca numai pe fals.

 2. Florin

  mai 17, 2017 at 7:39 pm

  Regulamentul este clar 3 la 0 si alte sancțiuni ulterioare pt dublalegitimare.Cititi regulamentul nu tin cu nimeni dar este clar perdere meci plus sancțiuni ulterioare.

  • Victor

   iunie 2, 2017 at 9:53 am

   Salut , un caz asemanator a fos si in olt .Ai putea sa.mi dai acel paragraf care spune ca pentru dubla legitimare rezultatul se decide la masa verde ?

 3. Diego samuel

  mai 17, 2017 at 8:45 pm

  Dacă se adeveste ca au folosit jucători fără drept de jos, atunci steliștii sa suporte consecințele. Pierd 3 puncte și se îndreaptă iar spre Liga V

 4. Vampirul

  mai 18, 2017 at 2:01 pm

  Cat o mai lungiti fraților cu decizia? Au trecut 2 saptamani de la meci. Sau așteptați rezultatul dintre independenta și borcea……..ca sa nu mai aveți nicio problema în privința campioanei.

 5. Ultraboys

  mai 18, 2017 at 11:14 pm

  O hoție fără margini este foarte clar contestația este nula nu a fost formulată corect de profesioniștii de la borcea in cel mai rau caz trebuie suspendat jucatorul daca are dubla legitimare nu trebuie sa piardă meciul dar la noi sant alte interese se vrea neapărat sa câștige Borcea dar sa o facă pe teren nu pe la comisii mai bine ar merge la TAS

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *