Clicky

"A amesteca sportul cu politica e ca și cum ai pârli porcul cu flacăra olimpică" – Corneliu Vadim Tudor
Citeste si

AJF a reactionat! Cuza Voda tace! Solo, esti pe roaming?

Emil Constantinescu a provocat scandalul anului in Liga Tractoristilor.

Continua sa iasa la iveala noi amanunte din scandalul in care este implicata Zarea Cuza Voda. Emil Constantinescu, jucator transfer la nou-promovata in Liga Tractoristilor de antrenorul Viorel Solomon, joaca si pentru Venus Bucuresti, formatie in numele careia a oferit declaratii sambata seara, dupa infrangerea cu 26-1 in fata celor de la Academia Rapid.

Evident, jucatorul sustine ca nu are dubla legitimare. Mai mult decat atat, a postat pe Facebook o fotografie avand piciorul in gips. Probabil ca sa nu ii mai reproseze cei de la Cuza Voda ca s-a dat accidentat fara sa fie. Oricum, tipul e hent cu mana.

De la Cuza Voda, nici o reactie oficiala. S-a decis sa se renunte la jucator. Primarul Marius Cojocaru si antrenorul Viorel Solomon tac insa malc. In schimb, AJF Calarasi s-a autosesizat si va lua masuri cat se poate de aspre impotriva lui Constantinescu.

Jucatorul ce activeaza de cativa ani in Liga Tractoristilor a evoluat la inceputul sezonului si pentru Victoria Bucuresti. Printre apropiatii acestuia se stia ca mai evolueaza si in judetul Calarasi. “Se lauda ca primeste 200 de lei la victorie. Ne facea in ciuda”, sustine un apropiat al lui Constantinescu.

Robert Ticleanu, presedintele celor de la Venus Bucuresti, sustine ca l-a transferat pe jucatorul de la Cuza Voda in urma cu trei saptamani de la Victoria Bucuresti. “Noi am schimbat antrenorul, iar acesta a venit cu jucatori noi. Pe el l-am transferat de la Victoria Bucuresti. Nu stiam ca joaca si in judetul Calarasi. Vom cere celor de la AJF Calarasi sa ne dea un document in acest sens pentru a lua masurile care se cuvin. Cu siguranta, vom renunta la el”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *