Clicky

Singurul site dedicat exclusiv sportului local.
Citeste si

Bogdan Leu a găsit explicaţia pentru eşecul de la Cliceni

Presedintele gruparii “galben-albastre” continua sa uimeasca!

Dunarea a pornit ca din tun #impreunaspreliga1, dar nu trebuie sa dezarmam. Seful clubului stie care este motivul pentru care echipa a pierdut, scor 1-4, intalnirea din prima etapa, de la Clinceni.

Bogdan Leu considera ca pregatirea fizica din aceasta vara a fost prost facuta! Lucru cat se poate de fals. Constantin Niculae – Sensei este nu doar preparator fizic, ci si omul din cauza caruia Dunarea nu l-a putut aduce ca antrenor pe Mihai Teja. Povestea am scris-o la momentul respectiv.

Acuzele presedintelui sunt total nefondate, mai ales ca el singurel a stabilit ca echipa sa mearga in cantonamentul din Serbia. Acolo, jucatorii s-au pregatit pe un teren prost si au avut parte de cazare la un hotel modest.

Daca isi imagineaza ca echipa a picat fizic in repriza a doua, se cheama ca Leu nu doar ca nu se pricepe la fotbal, ci a fost degeaba la meci. Calarasenii n-au pierdut pentru ca au picat fizic. Nu se poate face o astfel de afirmatie din moment ce Dunarea a dominat ultimul sfert de ora al jocului.

Sunt motive de ingrijorare la Calarasi? Bineinteles! Pregatirea din cantonament este data in joc nu doar de conditiile in care a avut loc ea in Serbia, ci si de faptul ca drumul de intoarcere a durat 18 ore dar si de faptul ca jucatorii au devenit tot mai petrecareti, fara ca cineva sa ii opreasca. Lucrurile se aduna si raspunsul l-am vazut la Clinceni!

Exista totusi o parte buna! Leu a inceput sa constientizeze greselile pe care le face de la o vreme, dar le pune pe seama faptului ca este pus sa lucreze sub presiune. Cu alte cuvinte, nu accepta faptul ca trebuie sa raspunda pentru tot ceea ce face in fata celor care dau bani la Dunarea. Este vorba nu doar de calarasenii simpli, ci si de oamenii care conduc administratia publica locala.

Ca sa intelegeti mai bine! Lui Leu nu ii convine faptul ca Dinca este consilierul personal al lui Vasile Iliuta. Spune ca il inhiba acest lucru. E o prostie! E ca si cum ar spune ca atunci cand ajunge intr-o intersectie, el obligatoriu face accident. Si ca sa nu se mai intample acest lucru si a doua oara, cere Politiei sa nu mai trimita niciodata agenti in intersectii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *