Clicky

Singurul site dedicat exclusiv sportului local.
Citeste si

Leu zice că nu mai rezistă, dar insistă să fie adus un antrenor care să fie pe placul său

Fostul presedinte al Dunarii s-a victimizat inainte de a fi indepartat de la club.

Gruparea “galben-albastra” este in deriva. Nu sunt bani pentru decontarea cheltuielilor din luna iulie, ceea ce inseamna ca salariile nu vor fi achitate la timp. Situatia se poata schimba doar daca apar bani din mediul privat. In aceste conditii, e clar ca stagiul de pregatire centralizata din Serbia nu trebuia efectuat. Insa faptul e consumat.

Inainte de a pleca de la Dunarea, Bogdan Leu a oferit o declaratie halucinanta. „Eu nu mai pot să lucrez în asemenea condiții. Nu vreau să spun prea multe pentru că nu aș vrea să mă cert cu nimeni. Îmi pare rău de acești fotbaliști pe care eu i-am adus și i-am susținut. Sper ca cine vine să ducă mai departe ce am format eu la acest club. Voi fi alături de echipă și voi colabora în continuare cu viitoarea conducere„, a spus Leu pentru editia.ro.

Atat de tare l-au deranjat conditiile de la club pe fostul presedinte incat acum incearca sa-l convinga pe Florin Brisan, inlocuitorul sau, ca cea mai buna varianta pentru banca tehnica este Petre Grigoras. Acesta a refuzat-o pe Dunarea in luna iunie, iar acum este antrenor la Farul Constanta. Leu vrea sa-si impuna punctul de vedere pentru a-si proteja jucatorii.

Grigoras are probleme la “rechini”, chiar daca autoritatile locale au decis sa finanteze echipa cu suma de 450.000 de euro. Presedintele Marcel Lica ar putea sa paraseasca clubul, situatie in care si tehnicianul va fi indepartat din cauza faptului ca nu este pe placul suporterilor.

Pentru Dunarea, Grigoras este un antrenor scump. Nu vorbim doar despre salariul acestuia. Venirea unui astfel de tehnician obliga clubul sa atace promovarea. Un astfel de obiectiv este imposibil in conditiile in care exista datorii foarte mari, la club este haos, iar jucatorii s-au obisnuit sa nu munceasca.

Aceeasi situatie este valabila si in cazul unor antrenori precum Falub sau Alexa. Cei doi au fost propusi de catre Marian Dinulescu. Calarasenii trebuie sa-si numeasca joi dimineata noul antrenor. Decizia ii apartine, teoretic, lui Florin Brisan, insa toata lumea stie ca Leu inca mai are un cuvant de spus la club.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *