Clicky

Singurul site dedicat exclusiv sportului local.
Citeste si

Borcea și Modelu au făcut spectacol în Cupa României

Nici o emotie pentru reprezentantele judetului Calarasi in Liga a 3-a.

Agricola Borcea a trecut cu 6-4 de Baraganul Ciulnita intr-un meci contand pentru primul tur al Cupei Romaniei – Timisoreana. Pare ca jocul a fost unul echilibrat, insa campioana Ligii Tractoristilor n-a avut nici un fel de emotii. Elevii lui Virgil Bogatu au condus cu 6-0 la pauza, insa in repriza a doua au redus motoare. Gazdele au profitat de acest lucru si au inscris de patru goluri.

Inainte Modelu se anunta a fi noua revelatie a Ligii a 3-a. Cu investitii minime, Virgil Nitoi reuseste inca o minune. Echipa sa a trecut cu 6-1 de CSO Bragadiru. De acum inainte de limpede pentru toata lumea ca tehnicianul venit la echipa in urma lui Jose Valeriu Petrescu joaca perfect rolul unui salvator. Modelenii nu doar ca s-au impus intr-un mod categoric, dar au prestat si un joc incantator.

Nici CSM Oltenita nu a stat degeaba miercuri. Elevii lui Valentin Negru au trecut cu 4-1 de Rapid Bucuresti. Sambata, “napoletanii” vor juca din nou pe teren propriu, de data aceasta cu Amara. Modelu va de piept cu Independenta, in vreme ce Borcea intalneste pe Farul.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *