Clicky

Singurul site dedicat exclusiv sportului local.
Citeste si

Bumbac și Victor Petre, două ținte importante pentru Agricola Borcea

Campioana Ligii Tractoristilor incearca sa convinga doi jucatori cu nume in fotbalul calarasean sa vina sub comanda lui Virgil Bogatu.

Agricola Borcea si-a incheiat sambata ciclul saptamana de pregatire, iar de marti o va lua din nou de la capat. Echipa va intra in cantonament la Fetesti pana la sfarsitul saptamanii viitoare, atunci cand sunt sanse sa se desfasoare un joc amical, foarte probabil, cu Avantul Pietroiu.

Dupa despartirea de Petre Ungureanu, campioana Ligii Tractoristilor incearca sa umple golul astfel creat cu Victor Petre. Acesta a evoluat in returul sezonului trecut la Inainte Modelu, echipa la care nu a mai fost dorit de presedintele Victor Neagu.

In prezent, Petre este sub contract cu Dunarea Calarasi, insa la cererea presedintelui Bogdan Leu nu a fost luat in cantonamentul din Serbia de catre antrenorul Adrian Iencsi. Mijlocasul mai are inca doi ani de zile contract cu gruparea “galben-albastra”.

Un alt jucator cu care Agricola Borcea se afla in tratative este Constantin Bumbac. Fundasul in varsta de 33 de ani a jucat in ultimul sezon la Farul Constanta, dar acum este dorit insistent la campioana Ligii Tractoristilor de catre primarul Blatiel Nedelcu.

One Comment

  1. Florea sorin

    iulie 16, 2017 at 7:38 am

    Dnul leu acel fundas central langa sandru cand apare?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *