Clicky

"A amesteca sportul cu politica e ca și cum ai pârli porcul cu flacăra olimpică" – Corneliu Vadim Tudor
Citeste si

Căpăţână, replică acidă la adresa lui Viorel Solomon

Boss-ul de la Cuza Voda detaliaza incidentul pe care l-a avut de curand cu fostul arbitru.

Viorel Solomon se plange ca a fost indepartat de la Cuza Voda. Tehnicianul il invinuieste pe Dan Nitu – Capatana, cel care a reusit sa promoveze echipa in Liga Tractoristilor in vara anului trecut. Acesta din urma nu se lasa mai prejos si a tinut sa urmareasca lucrurile.

“Solomon a facut multe greseli. Din cauza lui, noi am fost la Manastirea cu doar 7 jucatori. Au mai venit doi baieti de la Constanta si am fost nevoiti sa mai bagam pe teren inca doi jucatori pe care i-am luat la ocazie. Din acest motiv am luat 7 la Manastirea”, sustine Capatana, care a continuat.

“El a vorbit in numele echipei si a anuntat AJF Calarasi ca nu ne prezentam la meciul din Cupa Romaniei. M-a sunat Catalin Stroe ca sa ma intrebe de ce nu vrem sa jucam. Noi nu stiam nimic. Pe urma am aflat ca el le-a zis jucatorilor sa nu mearga la meci. Am mesajele lor, de pe Facebook, am dovezi. Acum, cand am aflat ca el vrea sa faca antrenament la Cuza Voda, am luat foc. El ne-a boicotat si m-am dus la stadion, m-am luat de el. I-am zis ca este un supozitor. M-am luat si de Dimcea, care n-a vrut sa mearga la meciul de Cupa”, a explicat Nitu.

Acesta a lamurit si situatia juniorilor. “Le-am zis baietilor ca nu pleaca nimeni. Vom castiga campionatul la juniori pentru ca suntem cei mai buni. Toti au inteles ce vreau de la ei si ne vom inhama la treaba. Dimcea nu pleaca la Independenta pentru ca este singurul nostru jucator Under 21, nu putem renunta la el pentru ca nu avem alta varianta”.

8 Comments

 1. gâscanu

  ianuarie 13, 2018 at 1:24 am

  Cu tot respectul, la juniori e cam greu, Rosetiul făcând transferuri importante.

 2. Nicu

  ianuarie 15, 2018 at 11:17 pm

  Foarte importante,un jucator de la dunarea care m-ai mult statea pe teren decat sa alerge .

 3. Petrus

  ianuarie 16, 2018 at 6:52 am

  Nu este adevarat ,nu sunt singutul jucator under21 ,mai sunt cativa… Nu sunt lasat sa plec din cauza ca nu am vrut sa ma du. La meciul de cupa si acum vrea sa se razbune.

 4. Petrus

  ianuarie 16, 2018 at 5:44 pm

  Nu e vorba ca sint singurul jucator U21 este vorba despre o razbunare a lui Dan pe dmn Solo …Si nu mai este nici macar 0℅ sanse sa castigam campionatul fara lider ,fara Viorel Solomon pentru ca datorita lui echipa de juniori este acum pe locul 2 .Asta e pacat de munca depusa.

 5. Petrus

  ianuarie 16, 2018 at 5:45 pm

  numai sunt*

 6. gâscanu

  ianuarie 17, 2018 at 11:10 pm

  Stătea, nu stătea, el a fost acolo, dumneata unde ai fost? Si stând pe teren, crezi ca un junior al Dunării, nu poate decide un meci?

 7. gâscanu

  februarie 24, 2018 at 9:37 pm

  După meciul din Cupa dintre Roseți si Ciocanesti,pariul pentru la juniori, este Bărăscu, de la Roseti. Copilul fiind la doar al 2lea joc oficial. Ne auzim la sfârșitul campionatului.

 8. Bărăscu

  februarie 27, 2018 at 8:44 pm

  Va multumesc pentru cuvintele frumoase. Nu am să vă dezamăgesc.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.