Clicky

"A amesteca sportul cu politica e ca și cum ai pârli porcul cu flacăra olimpică" – Corneliu Vadim Tudor
Citeste si

“Capsunarii” continua sa foloseasca jucatori fara drept de joc?

Dunarea Ciocanesti a pierdut la Crivat, dar asteapta sa castige jocul la “masa verde”.

Etapa a 13-a a Ligii Tractoristilor s-a jucat pe o vreme caineasca. S-au consemnat cateva rezultate ciudate. Cel mai mult atrage atentia victoria celor de la Crivat, cu 5-2, in fata celor de la Ciocanesti. Oaspetii au contestat doi adversari in acelasi stil in care au facut cei de la Independenta si asteapta acum sa primeasca cele trei puncte.

Liga Tractoristilor, etapa a 13-a, rezultate: Fundulea – Radovanu 1-3, Roseti – Independenta 0-6, Manastirea – Gradistea 3-1, Valcelele – Cuza Voda 3-0, Dragalina – Curcani 3-2, Lehliu Gara – Chirnogi 6-4, Jegalia – Ulmu 0-2, Crivat – Ciocanesti 5-3.

12 Comments

 1. cal troian

  noiembrie 18, 2017 at 7:54 pm

  daca si acum se castiga contestatia impotriva celor de la crivat…..ar trebui exclusi din competitie si amendati rau

 2. George

  noiembrie 19, 2017 at 12:32 am

  Spre dezamăgirea unora toti băieți de la Crivat sunt pe bune. După meciul cu Independența au fost toți verificați. Nu încercați sa diminuati meritul acestor băieți care câștigă meciurile in teren.

 3. Cristi

  noiembrie 19, 2017 at 2:02 pm

  Bai baietiii stai liniștit ca partizan crivat nu are jucatori pe fals 🤘⚽️ Au câștigat in teren meritat și nu vor pierde nici la contestații !!!

 4. Cristi

  noiembrie 19, 2017 at 2:04 pm

  Aceeași echipa a fost și cu independența și tot voi furați puncte la Călărași ajf Călărași = independența. Niște hotiii !!!!

  • Calugaru'

   noiembrie 20, 2017 at 7:41 am

   Da intr-adevăr se dovedește ca toți jucătorii sunt “pe bune” , atunci nu ne rămâne decât sa ridicam pălăria în fața lor. Și același lucru sa facă și echipa învinsa

  • Ionut

   noiembrie 20, 2017 at 11:56 am

   Cristi la loc comanda. Cu Independenta s-a dovedit clar ca portarul avea “dubla”. Adica Crivat a trisat. Nu spune nimeni ca jucatorii respectivi nu erau legitimat la Crivat insa trebuiau sa fie legitimati doar la Crivat. Tot nu ai priceput diferenta?

   • George

    noiembrie 20, 2017 at 4:10 pm

    Crivat nu a trisat , a fost neinformata domnule Ionuț. Pricepi diferența? Nu s-a făcut acest lucru cu bună știință .

    • Ionut

     noiembrie 20, 2017 at 5:16 pm

     Oare? Atunci cum va explicati faptul ca gazdele le radeau in nas celor de la Venus ca “nu i-au nimerit” pe cei cu dubla? Sau interventiile la nivel politic pt a se renunta la contestatie…se simteau cu musca?

 5. Dan

  noiembrie 20, 2017 at 2:39 pm

  Astia chiar au tupeu dacă au avut iar pe fals. Dacă se dovedește iar ca au fraudat sa fie dați afară. Cred ca acolo e sport local frauda la fitbal

 6. George

  noiembrie 20, 2017 at 4:03 pm

  Domnilor cârcotasi nu vă mai dați cu parerea vizavi de Crivat fără sa aveți habar . Mâine la comisia de disciplină se va afla adevarul despre jucători contestați . Aștept scuzele voastre după ce se va dovedi ca Partizan Crivat nu are jucători cu dublă legitimare .

 7. George

  noiembrie 20, 2017 at 8:21 pm

  Inteleg faptul ca acea înfrângere este o pată pe obrazul Independenței dar nu portarul le-a dat patru goluri si să nu crezi ca era Bufon . Independența a avut trei suturi pe poartă tot meciul . Așa că las-o mai moale cu aceste afirmați răutăcioase. Apropo , eu fac parte din această echipă , nu vorbesc din auzite.

  • Dan

   noiembrie 21, 2017 at 9:54 am

   Putea sa fie orice echipa și orice jucător.Falsul rămâne fals dar se pare ca uni nu inteleg.Acum urmează probleme pentru bufonul de la cuza

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *