Clicky

"A amesteca sportul cu politica e ca și cum ai pârli porcul cu flacăra olimpică" – Corneliu Vadim Tudor
Citeste si

Ce lovitura a dat Agricola Borcea inaintea Anului Nou

Campioana Ligii Tractoristilor si-a numit ca presedinte un arbitru cu trecut controversat.

Agricola Borcea se chinuie in Liga a 3-a. Antrenorul Daniel Iftodi a reusit intotdeauna minuni la acest nivel, insa conditiile de lucru de la campioana Ligii Tractoristilor pot fi numite infernale din moment ce nu exista teren de antrenament si nici macar un program coerent de pregatire.

Primarul Aniel Nedelcu a renuntat la banca tehnica cu greu. Acum a mai facut inca un pas in spate. A acceptat sa-si aduca un specialist in fruntea clubului. Astfel, presedintele Agricolei Borcea este acum fostul arbitru Florin Chivulete. Acesta are un trecut controversat din cauza faptului ca a fost direct implicat in scandalul “folcloristelor” pe vremea in care Ceahlaul Piatra Neamt evolua in cupele europene.

In pauza de iarna, Iftodi si Chivulete au misiunea de a aduce la Borcea jucatori capabili sa scoata “jucaria” lui Blatiel din subsolul clasamentului. Misiunea se anunta una dificila, insa cei doi profesionisti au fost adusi la echipa tocmai pentru a rezolva astfel de probleme.

One Comment

  1. Tutankamon

    ianuarie 5, 2018 at 7:31 am

    Asta da lovitura 😂😂😂😂sa-la vezi pe chivulete pe teren Cum joaca 😂pai oricum tot blatiel dirijează. Lor le trebuie jucători nu conducători. Ca și așa se împiedică unii de altii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *