Clicky

"A amesteca sportul cu politica e ca și cum ai pârli porcul cu flacăra olimpică" – Corneliu Vadim Tudor
Citeste si

Chivulete neagă că ar fi bătut palma cu Blatiel, dar discută cu jucători în numele Agricolei Borcea

Campioana Ligii Tractoristilor vrea jucatori de la Juventus Colentina.

Florin Chivulete a fost impreuna cu Daniel Iftodi in curtea celor de la Juventus Colentina cu scopul de a obtina din partea “lanternei rosii” din Liga I transferul jucatorilor pe care Marius Baciu nu se va baza in sezonul de primavara de pe prima scena a fotbalului romanesc.

Cel mai controversat arbitru din istoria recenta a fotbalului romanesc neaga insa ca ar ocupa functia de presedinte al Agricolei. “A fost doar o discutie privata cu domnul primar. Nu am nici o functie oficiala la Borcea. Deocamdata nu am batut palma, nu este nimic oficial, insa am putea avea o colaborare. Totul depinde insa de cat de serioasa va fi organizarea, iar dupa cum se misca lucrurile pana acum, cred ca lucrurile se vor aseza pe directia cea buna. Pana cand insa nu vom stabili clar ce trebuie sa facem, nu am nici o legatura cu Agricola”, a spus Chivulete.

Oficial sau nu, fostul arbitru negociaza in numele Agricolei Borcea cu o serie de jucatori importanti aflati in anturajul celor de la Juventus, Voluntari si Chiajna. Chivulete vorbeste despre un lot complet remaniat si despre sedinte de pregatire ce se vor tine in Bucuresti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *