Clicky

Singurul site dedicat exclusiv sportului local.
Citeste si

Cine are cele mai mari șanse de a deveni antrenor la Dunărea Călărași

Presedintele Bogdan Leu a fost mandatat sa gaseasca un inlocuitor pentru Adrian Mihalcea.

Dupa doua zile agitate, apele par sa se linisteasca la Calarasi. In aceasta dimineata, factorii de decizie au hotarat ca Bogdan Leu sa fie persoana ce va negocia venirea unui nou antrenor la Dunarea. Inainte de a alege pe cineva, presedintele clubului are datoria de a se consulta cu Doru Dinca – Motanu, presedintele AJF Calarasi.

Prima optiune a calarasenilor este Petre Grigoras. Acesta a fost contactat deja de catre Leu si le-a marturisit unor apropiati ca pare incantat de oferta Dunarii. Tehnicianul ezita deocamdata sa dea un raspuns pentru ca isi doreste sa vina la Calarasi impreuna cu doi secunzi.

Lucrurile se vor limpezi inainte de pranz. Venirea lui Grigoras va duce la plecarea de la club a lui Constantin Niculae – Sensei si Ion Manu. Acesta din urma a suferit de curand o interventie chirurgicala. Antrenamentul de astazi, la fel ca cel de ieri, va fi condus de catre Mirel Condei.

 

2 Comments

  1. Florea sorin

    iunie 29, 2017 at 12:46 pm

    Ce tampiti!!!o tine de 2luni cu promovarea iar acum cand sa treaca la fapte au dat cu muci in fasole@alo reactivatil pe mircica (mircea stefan)pe victor petre si ai sa tragem la liga a 3 amatorilor &nu vati saturat sa ne faceti de ras pe toti calaraseni in turul de anul trecut (gen chindia 5 0 ) chiar nu aveti pic de onoare panaramelor si ca sa fie mai misto pleaca si cei care au semnat deja/auzi tu se da bani la copii si juniori ;ce sunteti voi viitorul?Rusine Maxima

  2. Florea sorin

    iunie 29, 2017 at 12:56 pm

    O intrebare pentru dunarea calarasi;de ce vati mai chinuit sa il aduceti inapoi pe cezar lungu sau cum sa ii dai drumu lu silviu pana cel mai tehnic mijlocas din liga 2 ???chiar nu se poate lua atacant gen hatnaghi (sepsi)sau fundas central (silva e de liga 3)si sa nu ne facem macar de ras???

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *