Clicky

"A amesteca sportul cu politica e ca și cum ai pârli porcul cu flacăra olimpică" – Corneliu Vadim Tudor
Citeste si

Ciocanesti nu are probe, ci doar banuieli! Se incearca amanarea cazului

Venus Independenta are sanse foarte mari sa se distanteze la 6 puncte in fruntea Ligii Tractoristilor.

Partizan Crivat a castigat cu 5-3 meciul jucat pe teren propriu cu Dunarea Ciocanesti. “Capsunarii” au condus chiar si cu 4-0. Inaintea jocului insa, oaspetii au depus o contestatie. Cazul urmeaza sa fie analizat marti seara de catre Comisia de Disciplina si Etica din cadrul AJF Calarasi.

Dunarea Ciocanesti nu are pana acum nici o proba care sa ii determine pe cei de la AJF sa schimbe rezultatul jocului din teren. Foarte probabil, cazul va fi amanat pentru o saptamana. Cei de la Crivat se apara si sustin ca victoria este absolut meritata si ca povestea de la meciul cu Independenta nu s-a repetat.

Andrei Zaharia este unul dintre jucatorii contestati. “Suntem o echipa formata din jucatori pasionati, care muncesc de luni pana vineri si asteptam cu nerabdare sa ne bucuram sambata de fotbal, timp de 90 de min. Suntem o echipa de partea a doua a clasamentului din cauza inconnstantei pe care o avem, dar cu toate astea suntem singura echipa care a batut Independenta, iar de curand am batut echipa de pe locul doi, doua rezultate notabile, pentru care, in loc sa fim felicitati, am fost acuzati. Intr-adevar, a fost o greseala la meciul cu independenta, dar care nu tine de noi, jucatorii sau de conducere. Portarul de la noi a spus ca nu mai are nicaieri legitimatie, conducerea a gresit ca nu s-a informat si astfel am ajuns sa pierdem la masa verde acel meci, dar asta nu anuleaza prestatia noastra din teren. Dupa acest meci ni s-a pus eticheta de trisori. Eu sunt jucatorul contestat de catre cei de la Ciocanesti si ei au strigat in gura mare ca am dubla legitimatie, dar verificarile de astazi au demonstrat contrariul si, avand acest precedent, sper sa fiti mai corecti cu noi si sa nu va mai grabiti cu acuzatiile. Partizan Crivat este o echipa curata, cu jucatori care joaca fotbal din placere si cu pasiune”, a spus jucatorul celor de la Crivat.

Din partea celor de la Ciocanesti vorbeste antrenorul Cornel Ticu. “Aia nu este echipa care sa faca pana cum doar 10 puncte. Am jucat cu Ulmu, Cuza Voda, Valcelele, Manastirea, echipe cu mult mai multe puncte, si le-am batut pe toate. Dintre toate echipele cu care am jucat pana acum, Crivat este cea mai buna. Nu punem la socoteala pe Independenta. Am contestat doi jucatori si vom demonstra ca acestia joaca si in alta parte. Daca nu ii vom dovedi pe cei doi pe care i-am contestat, o vom face cu altii. Repet, aia nu este echipa care sa adune doar 10 puncte”, sustine Ticu.

Acesta nu pune sub nici o forma la indoiala victoria celor de la Crivat. “Au jucat senzational. Au avut 4-0. Ne-au dat goluri pe banda rulanta. Noi am facut greseli mari in aparare. Am fost superficiali. In loc sa dam goluri la ocaziile pe care le-am avut, am ratat mult, cu seninatate, iar ei ne-au taxat de fiecare data cand au avut ocazia”.

8 Comments

 1. Relu

  noiembrie 21, 2017 at 11:44 am

  Ce rusine. Echipa ce sta in genunchi in fata independentei an de an nu recunoaste nici in ruptul capului ca a pierdut la Crivat luand 5 goluri. Aceeasi echipa din crivat incasa acum o saptamana 6 la Ulmu. Ciocanesti poate contesta si podul ce trece peste arges.. e cam periculos..poate asa castiga.

  • Calugaru'

   noiembrie 21, 2017 at 7:12 pm

   Ticule, lasa-ne…..lasa-ne……!!!

 2. Marcu George

  noiembrie 21, 2017 at 10:21 pm

  Țin să-i anunț pe cei de la Ciocănești ,că Partizan Crivăț nu are jucători cu dublă legitimare. Aceeași echipă a pierdut acasă cu Roseți și cu Chirnogi ,aceeași echipă a luat șase de la Ulmu și șapte de la Grădiștea .Totul ține de cum reușim să-i motivăm și de starea lor fizică,mulți dintre ei au venit la meci după 12 ore de muncă pe timp de noapte . Printre acești copii avem un Catană (fost căpitan la Oltenita)și încă doi jucători experimentați . Pentru asta ar trebui sa fim felicitați ,nu batjocoriți pe toate canalele media .

  • Maseur

   noiembrie 22, 2017 at 7:16 am

   Ticu ăsta face mereu gălăgie când pierde…..felicitări crivat

 3. F.C.Z.C.Voda

  noiembrie 22, 2017 at 6:03 am

  Jucând cu această echipa acasă am simtit o fortă și un grup unit…. spun asta tinând cont ca a fost un 0-0 cu multe ocazii de gol …. Echipa din crivat la meci au venit 11 jucătorii!! Din informațiile mele vorbind cu mai multi jucătorii de la Ulmu,Mănăstirea,Chirnogi cei de la Crivat au fost aceiași la toate meciurile…!!!

 4. F.C.Z.C.Voda

  noiembrie 22, 2017 at 6:04 am

  Respect Partizan Crivat!!!

 5. Gabriel

  noiembrie 22, 2017 at 10:27 am

  Asa se întâmplă când te bate o echipa mica în loc sa lase capu în jos si sa ne felicite pentru ca am fost mai buni ca ei incep sa găsească scuze,păcat !!

 6. George Mihai

  noiembrie 30, 2017 at 9:56 am

  Salut iubitorii ai fotbalului ,sunt jucătorul celor de la partizan deja ni sa urat de acțiunile pe care le întreprindeti “dmv conducători de la ajf “. Lăsați-ne sa jucam fotbal nu mai căutați acul in carul cu fan .stim suntem o echipa mică dar mari granzi ai ligi Tractoriștilor au simțit-o pe pielea lor .(Venus ,ciocanesti ,cuza vodă )

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *