Clicky

Singurul site dedicat exclusiv sportului local.
Citeste si

Curg flăcări pe Argeș! Sâmbătă se joacă derby-ul căpșunarilor

Capul de afis al etapei este derby-ul dintre Independenta si Ciocanesti.

Adrian Vasile a facut praf jocul dintre Manastirea si Ulmu, scor 3-3, din etapa a 2-a a Ligii Tractoristilor, iar ca drept rasplata acum i s-a dat pe mana derby-ul dintre Independenta si Ciocanesti. In aceste conditii, asteptati-va ca sambata sa vedeti penalty-uri si eliminari, dictate intr-o singura directie.

Lucrurile sunt clare. Independenta va fi campioana la finalul sezonului. Nu cu ajutorul arbitrilor din moment ce a castigat pe merit derby-urile cu Chirnogi si Ulmu. Ciocanesti nici nu conteaza! Are mereu acelasi obiectiv. Evitarea promovarii.

Un meci de zile mari se va juca la Radovanu, acolo unde Steaua lui Marian Speriatu – Olariu este inghetata, cu zero puncte in visterie. Oaspeti vor fi rivalii de la Crivat, care vor sa castige primele puncte din deplasare in acest sezon. Arbitru va fi Valerian Toma, din Spantov.

Click aici pentru continuarea articolului!

2 Comments

 1. Stama

  septembrie 30, 2017 at 8:30 pm

  INDEPENDENTA -CIOCANESTI 3-3 la juniori
  4-1 la seniori

 2. George

  octombrie 1, 2017 at 2:30 pm

  A curs flăcări dar nu pe Argeș ci din picioarele celor de la CRIVAT. Sub privirea ingaduitoare a arbitrilor a fost MĂCEL . Asa joc dur nu am văzut nici in liga 5 .Concluzia: la Radovanu nu se poate juca fotbal.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *