Clicky

"A amesteca sportul cu politica e ca și cum ai pârli porcul cu flacăra olimpică" – Corneliu Vadim Tudor
Citeste si

Cuza Voda, rusinea Ligii Tractoristilor

Formatia antrenata de catre Viorel Solomon continua sa se faca de ras.

Remiza cu Partizan Crivat. Infrangere la Jegalia. Esec in derby-ul cu Valcelele. Ca si cum n-ar fi fost destul, Zarea Cuza Voda a mai primit o lovitura sub centura. De data aceasta nu mai este vorba despre latura sportiva, ci de cea manageriala, una care nu mai functioneaza la nou-promovata in Liga Tractoristilor de la sfarsitul lunii septembrie.

Ce s-a intamplat, de fapt? Cuza Voda a pierdut fara drept de apelul meciul de la Valcelele. Gazdele s-au impus cu 3-0. Din echipa lui Viorel Solomon a absenat, printre altii, si Emil Constantinescu. “Ne-a spus ca are piciorul umflat”, sustine o persoana din anturajul echipei.

Sambata, in nocturna, pe stadionul Giulesti, din Capitala, Academia Rapid trecea cu 26-1 de Venus Bucuresti. La finalul jocului, Emil Constantinescu, acelasi legitimat la Zarea Cuza Voda si care in trecut a mai jucat la Ulmu, Valcelele, Dor Marunt, Dalga, Dragos Voda, etc, dadea un interviu pentru Telekom Sport. Nu conteaza ce a spus.

Important este ca s-a inscris in clubul tot mai mare al jucatorilor din Liga Tractoristilor care au dubla legitimare. Pentru Cuza Voda, acest lucru este rusinos. Primarul Marius Cojocaru trebuie sa ia masuri de urgenta. Comuna i-a fost facuta de ras.

E clar ca Emil Constantinescu nu va mai juca la Zarea. Insa cei care l-au transferat pe jucator trebuie sa raspunda, mai ales ca era cunoscut faptul ca acesta evolueaza si in Bucuresti. Culmea este ca Zarea Cuza Voda, la inceputul sezonului, atunci cand a remizat la Chirnogi, scor 3-3, a depus o contestatie cu privire la dreptul de joc al unui chirnogean. Tupeu maxim!

Problema nu trebuie rezolvata doar la Cuza Voda, unde primarul Marius Cojocaru este obligat sa taie in carne vie. AJF Calarasi trebuie sa puna piciorul in prag, mai ales ca tocmai ce a luat de a Consiliul Judetean doua miliarde de lei vechi.

Emil Constantinescu nu e singurul jucator cu “dubla” din Liga Tractoristilor. Cuza Voda este de acum inainte o echipa de toata jena, pe acelasi palier cu Crivat sau Sarulesti. Dar, si Sarulesti, care anul trecut a avut si ea smecheriile ei, iar acum afirma, prin vocea lui Cristi Dumitru, ca L4 Bucuresti este sub Liga Tractoristilor. Chiar are dreptate, nu? Un jucator de la o echipa care poate incurca pe oricine in Liga Tractoristilor joaca in Capitala la o formatie ce este ciuca batailor.

In mod normal, pedepsele pentru dubla legitimare trebuie inasprite. Cine se face vinovat, trebuie sa primeasca suspendare pe viata. Nu un an, nu o luna, nu o etapa. Pe viata! Altfel, echipele din Liga Tractoristilor vor continua sa practice aceasta metoda prin care nu fac altceva decat sa cheltuiasca aiurea bani publici.

6 Comments

 1. StaiCuminte

  noiembrie 20, 2017 at 3:09 am

  Interesati-va mai bine și după sa vorbiți că sunt pe dubla legitimare!

  • Billy

   noiembrie 20, 2017 at 1:52 pm

   Pai, daca nu esti pe dubla legitimare, la Venus joci pe fals? :))

 2. Dan

  noiembrie 20, 2017 at 2:41 pm

  Alți hoți cu gura mare. Da și jucătorul prostănac a ajuns și vedeta tv

 3. StaiCuminte

  noiembrie 20, 2017 at 4:17 pm

  Sunt legitimat doar la Cuza Vodă . Daca te uitai la meci …la portar ai ziceau numele meu . Eu am fost prezent la toate meciurile la Cuza …in bucuresti se juca la aceeași oră …înafara de meciul asta. Așa că dedu tu mai departe

 4. Ghiță

  noiembrie 20, 2017 at 6:11 pm

  Cum îți explici ca jucătorul cu numărul 5 se numea Constantinescu Emil ? Ai intrat in rândul celor cu “ dubla “ din acest sezon :))

 5. Billy

  noiembrie 21, 2017 at 1:12 pm

  Echipa de start din meciul cu RAPID !
  Venus București: Toma – Mitrică, Iordan, Trandafir, Marin – CONSTANTINESCU, Florea, Dițu, Gaciu – Roman, Gheorghe
  Antrenor: Alexandru Robert Văidean.

  Oare e fostul presedinte ? :))

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *