Clicky

Singurul site dedicat exclusiv sportului local.
Citeste si

Dacă Barcelona a revenit de la 0-4, nu poate Sărulești să revină de la 1-6?

Spectacol la Jegălia! Tricolorul a umilit-o pe Dinamo Sărulești. Sperantele dinamovistilor de a ramane in Liga Tractoristilor se leaga de promovarea celor de la Agricola Borcea.

Dinamo Sarulesti a inceput bine meciul jucat duminica la Jegalia. Elevii lui Aurica Jecu au deschis scorul printr-o lovitura libera executata in stilul lui Hagi, pe coltul scurt, de catre Delu. Mai departe insa a urmat un adevarat dezastru pentru formatia vizitatoare.

Purtati pe val de publicul numeros, gazdele au reusit un adevarat galop de sanatate. Jegalia a revenit de la 0-1 si a reusit sa se impuna cu un neverosimil 6-1. Sigur, acum se pot face tot felul de bancuri pe seama celor de la Sarulesti, insa situatia nu e tocmai roz.

Faptul ca Sarulesti a pierdut meciul de la Jegalia nu e tocmai o surpriza. Probleme vor fi in momentul in care Dinamo va retrograda. Echipa asta, cu bune si cu rele, are in spate o grupa de juniori care promite. Nu e vorba de banii investiti, ci de munca si sperantele unor copii.

Acum toate sperantele celor de la Sarulesti nu se mai leaga de meciul retur, ci de Agricola Borcea. In situatia foarte probabila in care campioana Ligii Tractoristilor va promova in Liga a 3-a, atunci dinamovistii se vor duela la 28 iunie, pe teren neutru, cu invinsa dintre Mostistea Ulmu si Steaua Radovanu.

In tur, “pescarii” au trecut cu 2-1 de echipa din Liga Tractoristilor. Deznodamantul se amana cu o saptamana, cand Radovanu va cauta pe teren propriu sa-si pastreze locul pe prima scena a fotbalului calarasean. In cazul contrat, vom asista la un nou derby Steaua – Dinamo.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *