Clicky

"A amesteca sportul cu politica e ca și cum ai pârli porcul cu flacăra olimpică" – Corneliu Vadim Tudor
Citeste si

Dat afară de Zeciu, eroul de la Independenţa va juca la Spicul Vîlcelele

Campioana judeteana a trecut cu 6-1, intr-un joc de pregatire, de Dunarea U19.

La Independenta, productia de trofee este mai bogata decat cea de cereale. Cu toate acestea, antrenorul Ilie Zeciu este din ce in ce mai contestat. Numai ca, la fel ca in cazul lui Mircea Lucescu, rezultatele vorbesc pentru tehnicianul ce nu mai are nevoie de nici o prezentare.

Venus s-a despartit in aceasta vara de cativa jucatori importanti si a lasat impresia ca prea putini sunt cei care se mai preocupa de ceea ce se petrece la echipa. Miercuri dupa-amiaza, codenii au disputat un joc de pregatire in compania juniorilor Under 19 de la Dunarea Calarasi. Independenta s-a impus fara probleme, scor 6-1.

Din echipa codenilor a lipsit tocmai Ionut Beia, omul care a jucat un rol cheie in castigarea barajului pentru promovarea in Liga a 3-a. La pauza jocului tur, experimentatul jucator a fost cel care a dictat schimbarile, iar Venus a castigat cu 5-1.

In noul sezon, Beia va juca la Spicul Valcelele, echipa la care a ajuns pentru ca nu a mai fost dorit la Independenta de presedintele Ion Radu – Slick si antrenorul Ilie Zeciu. Venus, la fel ca FCSB, nu are un fundas central cu experienta, iar Doru Simion – Prodanca n-a putu aduce pe nimeni.

4 Comments

 1. robi

  august 9, 2018 at 9:31 am

  zlic cu banii zeciu cu arbitri fotbal mai puțin.felicitari beia pentru alegere

 2. Dan

  august 9, 2018 at 11:13 am

  Mulțumiri Bea. La Independenta sunt acceptate greu caracterele și e mai bine ca pleci. Sint destui specialiști pe banca dar nu la fotbal doar la smecherii

 3. Ionut

  august 9, 2018 at 1:56 pm

  Multumim Ionut Beia! Succes in continuare!

 4. gica

  august 10, 2018 at 1:40 pm

  CA LA INDEPENDENTA SUNT MULTI ANTRENORI IN AFARA TERENULUI ESTE ADEVARAT,DAR SA NUMESTI UN OM EROU CAND EL NU A JUCAT MAI MULT DE 5-6 JOCURI IN TOT CAMPIONATUL MI SE PARE DEPLASAT MAI ALES CA A STAT LA COADE MAI MULT PENTRU BANI.EROII SUNT LA CIMITIR SA STITI.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.