Clicky

"A amesteca sportul cu politica e ca și cum ai pârli porcul cu flacăra olimpică" – Corneliu Vadim Tudor
Citeste si

Dementa totala! Mourinho, antrenor la Barcelona

Campioana Ligii Tractoristilor isi aduce antrenor din Anglia, tare ce joaca in semifinalele Cupei Mondiale din Rusia.

Venus Independenta a promovat fara probleme in Liga a 3-a, insa de acum inainte incepe deranjul. Codenii au decis ca e momentul sa nu mai abandoneze lupta si sa evolueze, in premiera, mai sus de Liga Tractoristilor. Doar ca lucrurile nu sunt chiar asa de simple.

In primul rand, unii dintre jucatorii cu care s-a promovat doresc sa paraseasca echipa dupa ce Ulmu a bagat batul prin gard si i-a ofertat pe Ene, Alexe si Stefan. Insa cele mai multe batai de cap sunt date de alegerea unui tehnician care sa o conduca pe Venus in Liga a 3-a.

Oameni loiali, Ion Radu si Constantin Anghel vor sa mearga tot pe mana lui Ilie Zeciu – Guardiola, numai ca acesta nu detine carnet de antrenor cu Licenta A, asa cum se cere in Liga a 3-a. S-a gasit totusi o solutie de compromis. Independenta vrea sa foloseasca licenta lui Jose Valeriu Petrescu. Astfel, Mourinho al nostru va deveni antrenor, cel putin pe hartie, la Barcelona, chiar daca e doar cea de Calarasi. Iar pentru ca show-ul sa fie total, va profita de pe urma sa marele rival, Guardiola.

Petrescu nu are de gand sa faca acest gest in mod benevol. Probabil ca nici cei de la Independenta nu vor ramane datori. Insa ganditi-va si la faptul ca lui Jose ii va creste cota daca Anglia, tara in care traieste si antreneaza acum la nivel de juniori, va castiga Cupa Mondiala.

Codenilor le-au fost propuse pana acum doua nume de antrenori. Este vorba despre Gigi Stoica si Augustin Calin. Insa nici unul nu s-a ridicat la pretentiilor celor de la Independenta. In ceea ce priveste lotul de jucatori, se va incerca obtinerea imprumuturilor lui Victor Petre si Silviu Matei, ambii aflati sub contract cu Dunarea Calarasi. Pentru aceeasi jucatori se mai bat Inainte Modelu si Agricola Borcea.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.