Clicky

Singurul site dedicat exclusiv sportului local.
Citeste si

Doi jucători de la Jegălia, în probe la Agricola Borcea

Campioana Ligii Tractoriștilor a organizat sambata un trial la care au participat 18 jucatori. 

Virgil Bogatu va fi antrenorul sub comanda caruia Agricola Borcea va evolua in Liga a 3-a. Presedinte va fi George Serban, cel care pana acum tundea iarba, spala echipamentul si tusa terenul. In schimb, Marin Stefan nu pare tentat sa accepte oferta lui Blatiel Nedelcu.

In ceea ce priveste lotul de jucatori, lucrurile sunt inca neclare. Sambata, Bogatu a organizat un trial la care s-au prezentat 18 jucatori. De remarcat ca printre acestia nu s-a aflat nici unul dintre bucurestenii cu care Agricola a reusit sa promoveze in Liga a 3-a. Acestia sunt nemultumiti de valoarea primei pe care au incasat-o la finalul sezonului si par tentati sa evolueze la echipe din Liga Tractoristilor. Nedelcu urmeaza ca marti sa poarte o noua runda de discutii cu jucatorii pe care i-a platit regeste, fara insa a-i avea sub contract.

La trialul de sambata au fost prezenti, printre altii, portarul Stefan Paun, de care Dunarea Calarasi vrea sa se desparta dupa ce acesta si-a incheiat junioratul. Un alt goal-keeper prezent la Borcea a fost Enuță Botezatu, care ultima oara a evoluat la Tricolorul Jegalia.

Si nu a fost singurul jucator al nou-promovatei in Liga Tractoristilor care viseaza sa evolueze pentru Agricola. Marius Gheorghe – Maimon a incercat sa-l impresioneze pe Bogatu, dupa ce in aceasta vara s-a mai propus la Spicul Valcelele si Zarea Cuza Voda.

Maimon nu mai este dorit la Jegalia din cauza faptului ca la meciul retur, cu Dinamo Sarulesti, scor 1-1, s-a prezentat in stare de ebrietate. Coechipierii i-au descoperit in autocar patru doze de bere si au cerut excluderea lui din lot pentru ca atmosfera de la Tricolorul sa nu fie alterata.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *