Clicky

Singurul site dedicat exclusiv sportului local.
Citeste si

Doză de respect! Borcea a renunțat la jucătorul care a decis soarta barajului

Campioana Ligii Tractoristilor este in cantonament la Fetesti.

Agricola Borcea se pregateste pentru aventura in Liga a 3-a. Primul examen al sezonului se va desfasura la 9 august, atunci cand va juca in Cupa Romaniei – Timisoreana. Foarte probabil, adversarul va fi Inainte Modelu, o alta reprezentanta a judetului Calarasi in cel de-al treilea esalon al fotbalului romanesc.

De joi, elevii lui Virgil Bogatu au intrat in cantonament la Fetesti. Stagiul de pregatire se incheie sambata, dupa ce va avea loc un nou trial. La antrenamentele echipei nu va fi prezent si Petre Ungureanu. Acesta a fost cel mai bun om al Agricolei la barajul cu Dunarea Giurgiu, insa el nu va mai continua la Borcea.

“Vreau sa mulțumesc oamenilor din comuna Borcea pentru ca au fost alături de noi și la bine și la rău, cât și foștilor mei colegii pentru obiectivele îndeplinite. Va doresc bafta în noul sezon! Eu nu am mai putut sa va ajut (ca nu ați mai avut bagaje😁). Sincer, îmi pare rău că nu am putut continua. Dar așa au considerat alții ca eu nu mai sunt bun”, a scris Ungureanu pe Facebook.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *