Clicky

Singurul site dedicat exclusiv sportului local.
Citeste si

Dunărea, fără antrenor cu Mioveni

Sambata, de la ora 11, Dunarea Calarasi intalneste pe teren propriu pe CS Mioveni.

Gruparea “galben-albastra” nu gaseste deocamdata un tehnician pe care sa-l “pacaleasca” sa accepte sa lucreze in conditiile de la Calarasi. Astfel, Mirel Condei va conduce echipa la partida cu CS Mioveni, prima pe care calarasenii o disputa pe teren propriu in acest sezon.

Intalnirea dintre cele doua formatii se anunta una cu final neprevazut. Daca sunteti in cautarea de strategii pariuri, cel mai bine este sa mizati pe goluri multe. Argesenii au dat patru goluri in prima runda, in vreme ce Dunarea a primit patru.

Situatia la club nu s-a schimbat deloc dupa plecarea lui Bogdan Leu. Noul presedinte inca este ezitant, desi trebuie sa faca curatenie de urgenta. Dupa eliberarea din functie, fostul sef al calarasenilor a devenit foarte activ pe internet. N-am sa imi pierd timpul sa-i raspund.

Insa Leu trebuie sa invete ce este acela respectul. Continua sa jigneasca! A spus ca isi asuma greseala aducerii lui Iencsi! Nu i s-a reprosat niciodata alegerea pe care a facut-o, ci modul in care l-a tratat pe tehnician si faptul ca nu l-a lasat sa munceasca. Spre deosebire de Leu, Iencsi s-a comportat domneste. N-a facut valuri, n-a avut nevoie de circ! Desi o putea face si avea toate motivele!

Asta e stilul lui Bogdan Leu. Ii mitraliaza pe toti, apoi se victimizeaza. Se plange ca a fost linsat media, dar nu a negat niciodata acuzatiile care i-au fost aduse. Mai are un pic si spune ca a fost batut pe strada. Nu intelege ca greseste? Pai, sa tina cont ca a vorbit de rau inclusiv de Costica Stefan si Ion Runcu, desi cei doi au obtinut cele mai bune rezultate din istoria clubului. Si mai e ceva! Niciodata nu trebuie sa il critici pe cel de dinaintea ta pentru simplul motiv ca daca acela n-ar fi gresit, tu nu ai fi ajuns la butoane.

E limpede ce Iencsi inseamna mult mai mult in fotbal decat Leu. Iar plecarea sa de la Calarasi, provocata de catre Bogdan Leu, afecteaza acum clubul. In ce fel? Toti tehnicienii pe care Dunarea i-a contactat acum au cerut ca in contract sa apara o clauza pe care calarasenii trebuie sa o plateasca in cazul in care angajamentul se incheie inainte de termen. Asa ceva nu dor ca nu se mai intalneste in Liga a 2-a, dar arata ca gruparea “galben-albastra” are o imagine proasta nu doar in relatia cu FRF, ci si cu lumea fotbalului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *