Clicky

"A amesteca sportul cu politica e ca și cum ai pârli porcul cu flacăra olimpică" – Corneliu Vadim Tudor
Citeste si

Dunărea, interesată de un atacant francez

Gruparea “galben-albastra” incearca sa isi asigure serviciile unui varf ce n-a impresionat niciodata.

Desi are in Valentin Alexandru un varf autentic, Dunarea cauta sa-si intareasca compartimentul ofensiv. Asta si pentru ca Dan Alexa este convins ca vor fi situatii in retur cand va trebui sa joace cu doi atacanti. Practic, se cauta un jucator cu viteza buna, care sa faca cuplu in atac cu Alexandru, golgheterul echipei.

Potrivit www.liga2.ro, francezul Olivier Lusamba, ultima oara la Olimpia Satu Mare, a primit o oferta din partea Dunarii Calarasi. Pentru acelasi jucator se lupta si cei de la Juventus Colentina. Francezul are 24 de ani, a inscris in toamna opt goluri, iar din CV-ul sau se remarca faptul ca si-a schimbat echipa la fiecare sase luni.

In acest moment, sub semnul intrebarii este si transferul lui Alexandru Stoica, ultima oara la ASA Tg. Mures. Acesta isi doreste sa se intoarca la Dunarea Calarasi, unde a mai jucat in urma cu doua sezoane, insa exista posibilitatea ca Viitorul Constanta, formatie alaturi de care a castigat titlul in Liga I, sa-l directioneze spre Universitatea Cluj-Napoca.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *