Clicky

Singurul site dedicat exclusiv sportului local.
Citeste si

Dunărea îşi schimbă miercuri preşedintele. Cine vine în locul lui Bogdan Leu la club

Autoritatile locale au decis sa renunte la actualul presedinte la mai putin de un an de zile de la numirea sa in functie.

Gruparea “galben-albastra” trece prin momente dificile, cum nu au mai fost la Calarasi niciodata incepand cu anul 2012. Politicienii sunt constienti de importanta Dunarii in viata calarasenilor si vor sa produca un soc la club, altul decat cel provocat de plecarea antrenorului Adrian Iencsi.

Miercuri, de la ora 10, are loc Adunarea Generala a Actionarilor, ocazie cu care se va consemna in mod oficial despartirea de Bogdan Leu. In loc sau va fi numit Florin Brisan, cel care a ocupat pana acum unul dintre cele trei posturi de vicepresedinti.

Omul de afaceri a cerut ragaz si sprijin pentru a se acomoda cu noua pozitia. Faptul ca nu provine din lumea fotbalului reprezinta un dezavantaj, insa n-are rost sa transformam asta intr-un mare subiect din moment ce nici Bogdan Leu n-a jucat fotbal si nici n-a arbitrat la un nivel remarcabil.

Brisan face afaceri mari, unde se joaca mult mai dur ca in fotbal. Venirea sa la Dunarea aduce un aer de profesionalism din doua motive. Cunoaste multe metode de marketing, astfel ca brand-ul va putea creste fara probleme. In plus, noul tehnician va avea puteri depline nu doar la sedintele de pregatire, ci si in ceea ce priveste stabilirea lotului de jucatori.

Leu nu este singurul care pareseste Dunarea. Acelasi lucru se va intampla si cu Ion Fenghea, cel care a condus delegatia clubului in cantonamentul din Serbia. Pe lista mai este si staff-ul tehnic, cu exceptia lui Mirel Condei. Dunarea va avea ca obiectiv in acest sezon constructia unei echipe tinere, competitive, capabila sa se agate de orice posibilitate care sa o duca spre fruntea clasamentului.

In acest moment, la club nu exista un regulament de ordine interioara. Din acest motiv, jucatorii si-au permis de cele mai multe ori sa vina nepregatiti la antrenamente si sa transforme indisciplina intr-un obicei. Urmeaza expulzari si din vestiar, insa numai dupa ce va fi numit un antrenor.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *