Clicky

Singurul site dedicat exclusiv sportului local.
Citeste si

După despărţitea de Dunărea, Iencsi şi-a găsit imediat echipă

Tehnicianul se va ocupa de pregatirea celor de la Pandurii Tg. Jiu.

Doua formatii si-au schimbat antrenorii dupa prima runda din Liga a 2-a. Dunarea a fost parasita de catre Adrian Iencsi, iar Mihai Teja a plecat de la Pandurii Tg. Jiu. Ideal ar fi fost sa se faca o rocada, numai ca Teja este considerat prea scump pentru Calarasi.

Adrian Iencsi este de marti antrenorul celor de la Pandurii. Este cel de-al doilea tehnician care o paraseste in aceasta vara pe Dunarea si isi gaseste imediat angajament. Asta arata, daca mai era nevoie, ca la Calarasi au fost antrenori foarte buni, dar au preferat sa plece din cauza debandadei de la club.

In acest moment, autoritatile locale pregatesc documentele pentru inlocuirea lui Bogdan Leu. Florin Brisan va fi “interimar” pana cand cand va fi gasit un nou presedinte. Pe langa Leu, de la Dunarea va fi trimis la plimbare si Ion Fenghea. Acesta a fost seful delegatiei Dunarii in cantonamentul din Serbia si omul care l-a “imbarligat” pe Iencsi in fata lui Leu. Pentru ca Ucigasul de Sarmale nu se pricepe la fotbal, nu putem discuta despre un motiv legat de fotbal. Cel mai probabil, tehnicianul a interzis sarmalele pe durata sederii in strainatate.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *