Clicky

"A amesteca sportul cu politica e ca și cum ai pârli porcul cu flacăra olimpică" – Corneliu Vadim Tudor
Citeste si

Emil Săndoi a preluat conducerea tehnică a echipei FC Argeş

Tehnicianul Emil Săndoi a preluat conducerea echipei FC Argeş, el fiind prezentat oficial, vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la Primăria Piteşti.

“Sunt bucuros şi onorat că am ajuns să antrenez FC Argeş, o echipă de mare tradiţie în fotbalul românesc. Îmi doresc ca împreună să readucem acest brand în prim planul fotbalului românesc. M-am întors la Piteşti după 20 de ani. Plecasem de la Universitatea Craiova în Franţa, în liga a doua. Mai aveam contract încă un an, însă am preferat să mă întorc la FC Argeş după ce nea Fane Ciocă m-a sunat timp de două luni să vin la Piteşti. Aici am trăit clipe minunate. Această zonă a Piteştiului este zona care ar trebui să dea cei mai mulţi jucători în ligile superioare. Din păcate, în ultima perioadă nu au mai apărut aşa mulţi jucători de valoare. Vom încerca în perioada următoare să fim mult mai atenţi la ce se întâmplă în fotbalul juvenil. Dacă putem să dăm o mână de ajutor, cu cea mai mare plăcere o vom face. Vreau să le mulţumesc celor doi antrenori care au fost în turul campionatului. Nu au avut o misiune uşoară pentru că FC Argeş era o echipă nou promovată. Îmi doresc ca rezultatele pe care le va obţine echipa să nu înşele aşteptările noastre, ale suporterilor şi ale dumneavoastră. Ne dorim să construim o echipă puternică şi să aducem cât mai mulţi oameni la stadion”, a declarat Săndoi.

Săndoi a semnat un contract valabil un an şi jumătate şi are ca obiectiv promovarea în Liga I. Din staful tehnicianului vor face parte Vali Năstase (secund), Dan Didiţă (preparator fizic) şi Dumitru Hotoboc (antrenor cu portarii).

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *