Clicky

Singurul site dedicat exclusiv sportului local.
Citeste si

Haos la Cuza Vodă! Viorel Solomon și-a pus vestiarul în cap

Primarul Marius Cojocaru s-a speriat dupa ce a cheltuit 70.000 de lei in doar trei luni.

Considerata de multa lume drept revelatia inceputului de sezon in Liga Tractoristilor, Zarea Cuza Voda s-a stins usor, astfel ca acum a devenit o echipa de pluton. Situatie este una cat se poate de grava, fapt demonstrat nu doar de rezultatele slabe din ultimele doua partide, ci si de atmosfera din vestiar.

Cuza Voda este de nerecunoscut. A remizat, scor 0-0, cu Crivat si a pierdut, lucru considerat umilitor, la Jegalia, cu 2-1. Infrangerea asta a fost cat se poate de dureroasa din momentul ce adversarul este unul modest, iar anul trecut s-a creat o rivalitate intre Tricolorul si Zarea, ambele formatii luptandu-se pentru promovarea in Categoria Remorca.

In vestiar e haos. S-au format bisericute. Constantenii sunt de partea antrenorului, localnicii nu-l mai vor pe Solomon, iar bucurestenii, pentru ca si-au cerut banii, au fost dati afara. Experimentantii Sava si Nicolae au fost pusi pe liber dupa infrangerea de la Jegalia. “A fost decizia mea, iar domnul primar a fost de acord cu ea. Noi nu dormim noaptea, nu mai stim cum sa facem ca sa castigam meciurile, iar ei vin la Cuza Voda doar pentru bani”, a fost explicatia tehnicianului.

Sambata, Zarea va juca acasa cu Victoria Lehliu Gara. Nu se stie daca Viorel Solomon va avea pe cine sa bage in teren. Jucatorii din Cuza Voda vor sa-l boicoteze pe antrenor si sa nu se prezinte la meci pentru ca echipa sa piarda, iar primarul Marius Cojocaru sa-l produca un soc pe banca tehnica.

 

One Comment

  1. Viorel

    noiembrie 7, 2017 at 10:48 am

    NU ESTE NICI UN HAOS IN VESTIARUL ECHIPEI ZAREA CUZA VODA.INFORMATIE GRESITA.IN CE PRIVESTE PROBLEMA BANILOR …..IN ACEST MOMENT NU SINT PROBLEME FINANCIARE!!!!SI INCA CV…..FOTBALUL NU A INCEPUT SI NU SE VA TERMINA CU SOLOMON.DAR RETINETI VA ROG:SOLOMON PUNE SUFLET SI MUNCESTE MULT LA ECHIPA ASTA….DESI NU ESTE LASAT IN PACE DE “UNII”!!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *