Clicky

Singurul site dedicat exclusiv sportului local.
Citeste si

Incredebil! Solomon face senzatie in Liga Tractoristilor

Fostul arbitru pregateste revelatia din acest sezon a campionatului judetean.

Debutul de sezon apartine celor de la Venus Independenta. Echipa antrenata de catre Ilie Zeciu a trecut fara probleme de Victoria Chirnogi si Phoenix Ulmu. Barcelona de Calarasi pregateste acum derby-ul cu Dunarea Ciocanesti. O victorie si in acest derby ii va indrepta pe codeni spre titlul de campioana judeteana.

 

Parcursul de pana acum al celor de la Independenta nu reprezinta o surpriza. Privind la clasament, nu poti sa nu te freci la ochi cand vezi ca Victoria Chirnogi zace la jumatatea clasamentului, langa saracii de la Lehliu Gara si alintatii de la Valcelele. Surpriza debutului de sezon se numeste Zarea Cuza Voda. Echipa este antrenata de catre Viorel Solomon si este la acest moment pe podium, la doar un punct in spatele celor de la Independenta si Ciocanesti.

 

Saptamana aceasta, Cuza Voda isi poate prelungi seria rezultatelor de exceptie. Deplasarea de la Fundulea nu este una chiar dificila, astfel ca o victorie a elevilor lui Viorel Solomon nu va surprinde pe nimeni. Adevarata piatra de incercare va fi saptamana viitoare, la Chirnogi, o echipa cu un start de sezon cu mult sub asteptari.

 

Pentru Viorel Solomon, cele patru victorii din acest debut de sezon nu sunt tocmai linistitoare. A avut un parcurs bun si cand a fost la Dunarea Gradistea. Numai ca acolo jucatorii schimba antrenorii dupa bunul lor plac. Cand se intampla asta, problema nu e nici macar in vestiar, ci la primarie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *