Clicky

"A amesteca sportul cu politica e ca și cum ai pârli porcul cu flacăra olimpică" – Corneliu Vadim Tudor
Citeste si

Independenta #insist! Cine face parte din grupul #rezist din fotbalul calarasean

Sambata, 4 august, intalnirea cu delegatii echipelor din fotbalul calarasean se anunta a fi una cu strigaturi.

Nu va faceti griji! Si nici iluzii. Independenta va juca in Liga Tractoristilor, competitie care va avea 18 formatii la start in editia ce va debuta la jumatatea lunii august. Problema nu este nici macar ca se dilueaza calitatea. Vom avea aceleasi scandaluri, arbitraje controversate si echipe amarate.

Daca cineva isi face griji, atunci sa si le faca pentru ca sunt conditii ca pana la finalul intrecerii sa mai ramana, in cel mai fericit caz, doar 16 combatante. Ceea ce ar insemna ca se va juca degeaba, exact cum s-a intamplat si in editia 2017-2018. Nimeni nu a promovat, nimeni nu a retrogradat. Pace si prietenie.

Sedinta de sambata va fi agitata pentru ca sunt cateva echipe, nu multe la numar, care nu sunt de acord ca Independenta sa joace in Liga Tractoristilor. Este vorba si de ura impotriva celor de la Venus, in special la adresa presedintelui Ion Radu – Slick, dar si de costuri suplimentare.

Cuza Voda si Ciocanesti invoca motive economice. Inca patru meciuri in plus inseamna inca 10.000 de lei cheltuiti de la bugetul consiliilor locale. Inmultiti cu 16 formatii, cate traiesc din bani publici si vedeti ca Independenta in Liga Tractoristilor inseamna, de fapt, 160.000 de lei din banii calarasenilor.

Curcani, campioana blaturilor, si Jegalia invoca regulamentul. “Nu stiu ce voi face, dar daca vor fi presiuni politice, eu nu ma voi prezenta la sedinta. Pentru Mircea Stefan, Ilie Zeciu, Beia, Dan Condei si Constantin Anghel, fostul primar, as vota cu Independenta. Insa pentru Ion Radu – Slick nu as vrea sa votez”, spune Ionut Bondoc, delegatul celor de la Jegalia.

Nelu Tatu, primarul comunei Valcelele, recunoaste ca vor fi costuri mari pentru toate echipele, insa explica de ce va vota in favoarea celor de la Independenta. “Sunt vecinii mei, nu pot sa le fac rau, chiar daca ar merita. Insa trebuie sa fiu lucid si sa vad si lucrurile bune de acolo. Au un teren bun, au jucatori de valoare. In plus, Independenta ajuta pe Dunarea Calarasi cu produse agricole, motiv pentru care eu nu pot sa votez impotriva lor”.

Sunt si echipe care nu au nimic impotriva unui campionat cu 18 echipe. Printre acestea se numara Gradistea, Chirnogi, Manastirea, Dragalina, Fundulea si Radovanu. E clar ca numarul care vor sa scape de Independenta este mic, de aceea au fost ridiculizati si numiti ca facand parte din grupul #rezist.

One Comment

  1. Tica mihai

    iulie 31, 2018 at 8:36 pm

    Plataresti susține Independenta . Vrem fotbal de calitate si sa ne masuram fortele cu echipe bune nu cu cele care stau pe la comisii cu contestatii si lucruri marunte.ex eu cand jucam am fost contestat la Curcani desi cei de acolo știau că nu sunt probleme dar sperau ca nu ne prezentăm la contestație și au avut o surpriză am venit asa procedează multe echipe și acum .Păcat fotbalul trebuie jucat numai pe teren

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.