Clicky

Singurul site dedicat exclusiv sportului local.
Citeste si

“Inspirația” lui Leu. Dat afară de la Dunărea, Licu a marcat primul gol al sezonului în L2

Sambata, de la ora 11, Dunarea joaca in deplasare, cu FC Clinceni.

Uitand sa-si ia la timp pastilele, Bogdan Leu, presedintele gruparii “galben-albastre” are impresia ca transferurile facute in aceasta vara de clubul pe care il conduce sunt unice pe aceasta planeta. Si va rog sa nu-l mai contraziceti, ci doar sa-i amintiti ca nici un conducator, daca vrea binele echipei, nu sta la sprit, in mod sistematic, cu jucatorii.

Sunt multe de spus despre stilul “anti-fotbal” al presedintelui, dar nu e cazul sa facem valuri inaintea unui meci de care depinde viitorul lui Leu la Dunarea. Nu e chiar o intamplare ca unora li s-a facut dor de Costica Stefan, dar sunt oameni care au inceput sa planga pana si dupa vremurile in care Costica Sima era in fruntea clubului.

Rafael Licu a jucat anul trecut la Calarasi. S-a acomodat greu, iar spre finalul sezonului a inceput sa confirme. Prea tarziu, insa! Dunarea a decis sa renunte la el cu mult timp inainte de terminarea campionatului. Jucatorul ajung acum la ASA Tg. Mures, formatie pentru care a marcat in victoria cu 2-1 in fata celor de la Stiinta Miroslava primul gol al sezonului, a fost pus pe lista neagra inca din primele etape ale returului.

Vreti sa stiti cat de mare este gradul de dezorganizare al clubului calarasean? Tineti cont numai de faptul ca dupa foarte multi ani, echipa nu a mai facut traditionala fotografie de joc inainte de primul joc al sezonului. Asta nu e doar bataie de joc la adresa traditiei dobandite prin munca unor oameni, ci si lipsa de respect fata de sarmanii calaraseni care tin echipa in viata.

One Comment

  1. Gino gino

    august 9, 2017 at 3:59 pm

    Licu fotbalist? Sa fim seriosi.baiatul face si el ce poate incearca sa mananca si gura lui ceva cam atat cu fotbalul e mai greu nj le are si nici fizicul nu il ajuta are garda jos cand alearga este cu fundul.prin iarba pune capul.intr o.parte fundul.taras si cam atat intr un tarziu observa cu stupoare ca nu mai este varza pe langa el

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *