Clicky

Singurul site dedicat exclusiv sportului local.
Citeste si

La ce spital au fost transportati angajatii Dunarii dupa accidentul de la Drajna

Alexandru Munteanu – Gaina si Nicolae Iorga – Mosu au fost mutati la un spital din Capitala. 

Presa centrala scrie la unison despre accidentul mortal in care au fost implicati miercuri seara George Coman, Ion Fenghea, Alexandru Munteanu si Nicolae Iorg. Cei patru se deplasau cu un microbuz Renault Trafic, apartinand firmei Condorul, care a fost lovit frontal de un automobil Dacia Logan pe raza localitatii Drajna. In urma accidentului, doi dintre pasagerii Loganului au murit, iar al treilea este in coma.

“În această seară, la întoarcerea de la meciul disputat la Brăila, o maşină aparţinând clubului nostru în care se aflau membrii staff-ului tehnic a fost implicată într- un tragic accident rutier. Componenţii echipei noastre sunt în stare stabilă şi sunt supuşi unor investigaţii la Spitalul Judeţean Călăraşi“, sună comunicatul sec al clubului Dunărea.

Din informaţiile ProSport, în urma impactului frontal dintre cele două maşini au rezultat doi morţi şi o altă persoană aflată în comă, toţi din maşina care a provocat accidentul. Membrii staffului Dunării implicaţi în accident şi care s-au ales cu probleme sunt Nicolae Iorga, maseur, cu fractură de bazin, respectiv Alexandru Munteanu, magazionerul clubului, cu probleme cu scalpul. Ambii au fost trimişi la Bucureşti pentru investigaţii, la spital. Ceilalţi doi oameni din stafful echipei aflaţi în maşină sunt George Coman şi Fenghea Ion, delegaţi. Munteanu si Iorga au fost transportati la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca, din Bucuresti, in vreme ce Coman si Fenghea au plecat pe picioarele lor acasa.

La Braila, Dunarea a remizat, scor 1-1, in fata unei echipe care se confrunta cu mari probleme financiare. In urma acestui rezultat, elevii lui Dan Alexa au pierdut prima pozitie in clasament, insa raman neinvinsi de 12 jocuri. Sambata, de la ora 11, la Calarasi, Dunarea va da piept cu FC Arges.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *