Clicky

"A amesteca sportul cu politica e ca și cum ai pârli porcul cu flacăra olimpică" – Corneliu Vadim Tudor
Citeste si

Lehliu rămâne fără cel mai important jucător. Mussolini, iar căpitan?

Portarul – primar va fi din nou lider in vestiarul formatiei antrenate de catre Noni Milea.

Cand spui Lehliu Gara nu te gandesti doar la Tanta si Costel ci si la portarul de legenda Gabriel Pantilimon – Mussolini. Mana dreapta a primarului Iulian Iacomi era galben la fata in perioada in care seful sau nu mai conducea urbea, dar s-a imbujorat din nou atunci cand edilul a decis sa lasa Palatul Parlamentului pentru orasul din Baragan.

Mussolini nu doar ca si-a revenit total, dar a inceput sa isi reintre si la echipa de fotbal. In retur urmeaza sa reprimeasca pe brat si banderola de capitan. Acest lucru va fi posibil numai pentru ca Bogdan Antonache a decis ca in aceasta iarna sa paraseasca clubul condus de catre Gheorghe Nitu.

Fostul atacant al Dunarii Calarasi va juca in retur pentru Progresul Spartac Bucuresti, formatie cu care ar putea promova in Liga a 2-a. “Este ultimul meu tren, iar Lehliu este gara perfecta din care pot urca. Sper ca presedintele clubului sa nu strambe din nas, asa cum a mai facut si in alte cazuri”, a spus Antonache, in exclusivitate pentru www.sportcalarasean.ro.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *