Clicky

"A amesteca sportul cu politica e ca și cum ai pârli porcul cu flacăra olimpică" – Corneliu Vadim Tudor
Citeste si

Low cost Chirnogi

Clubul condus de catre Mircea Dan a decis sa reduca cheltuielile si sa mizeze pe tinerii crescuti in propriul centru de copii si juniori.

Victoria Chirnogi a fost un adevarat paradis pana in vara acestui an. Se plateau salarii mari, indiferent de rezultatele echipei, nu exista presiune, era ca la sanatoriu. In aceste conditii, echipa a coborat tot mai mult in clasamentul Ligii Tractoristilor si a ajuns sa nu mai sperie pe nimeni.

Penibilul s-a atins in ultima etapa a sezonului trecut, atunci cand chirnogenii au pierdut intr-un mod de-a dreptul suspect partida cu Unirea Dragalina. Chirnogenii se jura pe rusa ca nu s-au predat, ci ca adversarul s-a prezentat la meci cu o echipa avand in componenta multi jucatori foarte buni, care nu le-ar fi apartinut.

In urma acelui episod negru, Victoria Chirnogi s-a despartit de 6 jucatori importanti. Printre acestia s-a numarat si Fane Porumbel, care a ajuns acum la Unirea Manastirea. In locul lor, antrenorul Gigi Ionita i-a adus pe de Wicenzovici, de la Agricola Borcea, si Rotaru, de la CSM Oltenita.

In continuare se poarta negocieri pentru aducerea unui atacand cu experienta. Chirnogenii si-au completat lotul primei echipe cu 4 juniori care in stagiunea precedenta s-au luptat pentru titlul judetean, insa au terminat, in cele din urma, pe pozitia secunda.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.