Clicky

"A amesteca sportul cu politica e ca și cum ai pârli porcul cu flacăra olimpică" – Corneliu Vadim Tudor
Citeste si

Manastirea s-a prezentat jalnic la meciul cu Oltenita

Formatia antrenata de catre Gabriel Radu s-a impus fara probleme intr-un meci ce a pus fata in fata doua dintre echipele de traditie ale fotbalului calarasean.

Unirea Manastirea – CSM Oltenita, scor 1-6. Victorie categorica a oaspetilor intr-o partida de verificare desfasurata sambata, cu incepere de la ora 11. Pentru olteniteni, testul nu a fost deloc unul concludent din cauza faptului ca gazdele s-au prezentat jalnic la ora meciului.

“Oltenita ne-a batut cu 6-1, dar nu are mare echipa. La pauza a fost 1-1. Noi ne-am strans doar 9 oameni la stadion. Nu-mi venea sa cred. A trebuit sa mai strigam dupa doi baieti din sat, sa vina si ei la stadion, ca sa putem juca”, a explicat antrenorul gazdelor, Florin Stancu.

La sfarsitul acestei saptamani, Unirea Manastirea va juca in Cupa Romaniei, in compania unui adversar pe care inca nu il cunoaste. In prima runda a Ligii Tractoristilor, elevii lui Florin Stancu ii vor avea ca oaspeti pe cei de la Victoria Chirnogi, in cel mai important joc al debutului de sezon in fotbalul judetean.

2 Comments

  1. Us

    august 6, 2018 at 12:15 pm

    AU lipsit foarte multi baieti cei de la Bucuresti nu au venit.Forta Unirea!

  2. dragos

    august 14, 2018 at 1:13 am

    au lipsit baieti!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.