Clicky

Singurul site dedicat exclusiv sportului local.
Citeste si

Marius Păun îi ia apărarea lui Gâscanu

Arbitrul Mirel Anghel promite razbunare in instanta dupa ce a fost acuzat ca aplica regulamentul dupa bunul sau plac.

Nu-l cunosc foarte bine pe Marius Paun, insa am ramas surprins ca a fost suspendat doua etape de catre Comisia de Disciplina din cadrul AJF Calarasi dupa ce s-a manifestat zgomotos la meciul pe care echipa sa, Spicul Valcelele, l-a incheiat la egalitate, scor 2-2, la Valcelele.

“Am inteles ca intre Mirel Anghel si Nelu Tatu sunt probleme mai vechi, de cand echipa era in Categoria Remorca. Acum a facut ce a vrut el pe teren, a scris fix ce a vrut el in foaie, fara a fi adevarat. Am fost suspendat doua etape fiindca as fi protestat in mod repetat. In conditiile astea, propun sa fie suspendat tot judetul. Toata lumea protesteaza”, a spus tehnicianul.

Acesta a facut “Apel” si asteapta ridicarea suspendarii. “O sa ma intalnesc la sediul AJF Calarasi cu Mirel Anghel pentru ca si el este chemat la Comisia de Disciplina a arbitrilor. Cred ca este suparat fiindca il vor suspenda fix de ziua lui, dar asa merita. Si-a facut de cap singur. In schimb, pot spune sigur ca Gascanu a plecat de le teren doar 10 minute, in pauza meciului. Nu are nici o implicare”.

Daca pe Marius Paun nu-l cunosc foarte bine, in schimb pe Adrian Cristea il stiu de 20 de ani. Iar daca a ajuns sa fie scos din sarite de catre un arbitru, atunci inseamna ca acel arbitru nu e arbitru. Mirel Anghel vrea sa se faca dreptate in instanta, sa se dovedeasca ca nu e hot! Si daca cineva dovedeste?

One Comment

  1. Florin

    octombrie 12, 2017 at 4:33 pm

    Mirel anghel e un pervers. Te face cum vrea el. Dar cam asa sint oameni de fotbal din calarasi. Sa nu il ridicam pe cristea la sfinti ca la batranete omul mai suteaza si in tribuna. intrebati la echipa lui.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *