Clicky

Singurul site dedicat exclusiv sportului local.
Citeste si

Mihalcea, la Mioveni

Tehnicianul Adrian Mihalcea îl înlocuieşte pe Florin Marin la echipa CS Mioveni, el fiind prezentat joi, a anunţat clubul argeşean.

Mihalcea va fi ajutat la echipă de Gică Mihali. “Ne-am mişcat repede, am alcătuit o listă scurtă cu câţiva antrenori, tehnicieni care în ultima perioadă au avut rezultate bune. După mai multe discuţii, conducerea clubului a ajuns la Adrian Mihalcea, un antrenor tânăr care a lucrat bine pe unde a mai fost şi care cunoasşte foarte bine celelalte echipe dn serie. Îi doresc succes!” , a declarat preşedintele Consilului Director, Dumitru Olteanu.

“M-a surprins telefonul d-lui preşedinte, pentru că nu trecuse decât o zi după ce am plecat de la UTA, dar în acelaşi timp am fost bucuros. Mioveniul este o echipă ambiţioasă, cu baza de pregătire pentru performanţă şi care în ultimii ani s-a bătut pentru promovare. Sunt ambiţios, îmi place să participa la astfel de promovări. Am încredere în mine şi sunt ferm convins şi ştiu că doar rezultatele mă vor ţine aici. Nimeni nu te ţine pe ochi frumoşi, decât dacă atingi obiectivul. Sunt într-o continuă învăţătură şi nu are cum să nu iasă aşa cum vreau eu! Obiectivul este clasarea pe locurile 1-6, cu bătaie spre primele locuri promovabile. Dar, eu nu m-am gândit niciodată la minimum, m-am gândit doar la maximum, se subînţelege, vreau să mă bat la promovare! Şi eu şi conducerea vrem acest lucru, iar dacă ne iese este foarte bine!”, a spus  Adrian Mihalcea

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *