Clicky

Singurul site dedicat exclusiv sportului local.
Citeste si

Ministerul Administrației și Internelor, cu ochii pe meciul dintre Ulmu și Radovanu

Duminica, de la ora 18, au loc meciurile din mansa tur pentru ocuparea ultimelor locuri din Liga Tractoristilor.

AJF Calarasi nu este deloc in vacanta. In aceasta perioada au loc meciuri cu o miza deosebit de importanta. In vreme ce Agricola Borcea cauta sa scape de Liga Tractoristilor, luptandu-se pentru promovarea in cel de-al treilea esalon al fotbalului romanesc, patru formatii din judetul Calarasi lupta la baioneta pentru ultimele locuri ramase disponibile pe prima scena a fotbalului calarasean.

Duminica, de la ora 18, vor avea loc meciurile din mansa tur pentru ocuparea ultimelor locuri din Liga Tractoristilor. Partida dintre Jegalia si Sarulesti va fi arbitrata de catre Ionel Radulescu, din Calarasi, in vreme ce la jocul celalalt, care le va opune pe Ulmu si Radovanu, a fost delegata o brigada cu totul si cu totul speciala.

“Central” este jandarmul Virgil Valeanu. Acesta ii va avea ca “asistenti” pe politistul George Cojocaru si pe pompierul Noni Sterea. Observatorul Mihai Decu este si el tot un angajat al Ministerului Administratiei si Internelor. Partida de la Ulmu este una deosebit de importanta. Pentru a inlatura orice suspiciune, aceasta va fi filmata, iar imaginile vor face inconjurul lumii.

Returul barajului pentru ocuparea ultimelor locuri din Liga Tractoristilor va avea loc duminica viitoare, 25 iunie, de la ora 17:30. In cazul foarte probabil in care Agricola Borcea va promova in Liga a 3-a, invinsele din barajul organizat de catre AJF Calarasi se vor duela pe 28 iunie, cu incepere de la ora 17:30, pentru ultimul loc ramas disponibil pe prima scena a fotbalului calarasean. Partida se va disputa pe teren neutru, intr-o localitate aflate la jumatatea distantei dintre cele doua sate.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *