Clicky

Singurul site dedicat exclusiv sportului local.
Citeste si

Nelu Tatu este revoltat și il pune la zid pe Gâscanu

Contestatia celor de la Venus Independenta va fi reanalizata saptamana viitoare.

Daniel Stefan – Gascanu, secretarul AJF Calarasi, continua sa faca tot ce isi doreste in fotbalul calarasean. Mai grav este ca presedintele Doru Dinca – Motanu il protejeaza in continuare. Numarul nemultumitilor este tot mai mare, iar PSD a inceput deja campania electorala pentru alegerile de la inceputul anului viitor. Se anunta o lupta pe viata si pe moarte intre social-democrati si liberali. Totul se va decide la nivel politic.

Doru Dinca a ajuns pe lista neagra a celor de la PSD din cauza lui Daniel Stefan, numai ca liderii judeteni ai partidului aflat acum la guvernare i-au pus gand rau si lui Dumitru Chirila, directorul CSM Calarasi. Acesta din urma nu mai are in aceasta clipa nici un fel de sprijin din partea politicienilor. Este tinut in functie doar de titlurile academice pe care le detine. In plus, postul sau nu este unul tocmai atractiv din moment ce situatia financiara a clubului nu este una stralucitoare.

In fotbalul judetean, revolta ia amploare. Ultimul care s-a inscris pe lista nemultumitilor este Nelu Tatu, primarul comunei Valcelele. “Nu-mi vine sa cred ce se intampla. Si totul este numai din cauza lui Gascanu. Cine a mai pomenit pana acum ca observatorul sa plece de la meci, in timpul meciului, ca sa-l lase pe arbitru, pe Mirel Anghel, sa ne fure. Asa ceva n-a facut nici macar Nita Miron, cand era Cataros presedinte. Gascanu are zece functii in fotbalul calarasean, dar nu e in stare sa faca treaba nicaieri”, spune Tatu.

Acesta a continuat. “Mi-au suspendat un jucator 22 de etape. A dat cu mingea in arbitru si l-a scuipat. Dar lui Motorina, cand a batut arbitrul, i-au dat doar doua etape. E nesimtire pe fata asta. O sa vorbesc cu Dinca si ii voi explica faptul ca nu se mai poate continua asa. Nu e normal ca presedintele Vasile Iliuta sa dea doua miliarde de lei vechi pentru echipele din judet, iar Gascanu sa-si bata joc de toate echipele. Nu merita sa ne imbolnavim din cauza hotilor de la AJF. Sunt niste imbecili”, a declarat primarul de la Valcelele, care va depune un memoriu prin care va cere scoaterea din arbitraj a lui Mirel Anghel.

“Daca nu vor tine cont de memoriu si nu ma vor asculta, eu le promit ca echipele nu se vor mai prezenta la meciuri acolo unde este delegat asta. Nu e prima oara cand isi face de cap si este tinut de AJF Calarasi. E sluga lor, indeplineste ordinele lor, dar nu se mai poate asa. Ori il dau pe el afara, ori ii dam noi pe ei afara”, promite Tatu.

Mirel Anghel i-a scos din sarite si pe cei de la Chirnogi. Gigi Ionita, antrenorul la juniorii Victorie, descrie ceea ce i s-a intamplat la meciul cu Zarea Cuza Voda. “Cei mai mari hoti sunt Mirel Anghel si Ionel Duta. Am ajuns la spital din cauza lor. La 29 de ani am facut tensiune 19 cu 8. Noi alergam toata saptamana dupa copii, organizam meciurile impecabil, asiguram conditii si sambata vine un arbitru si ne violeaza. Nu am injurat, doar am tipat pentru ca asta este stilul meu, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ma trimita in tribuna”, a spus tehnicianul.

Click aici pentru continuarea articolului!

One Comment

  1. Dan

    octombrie 12, 2017 at 10:33 am

    Oamenii au drepate ca se arbitrează prost.dar cei care urla aici nu prea sint de incredere ei se vaită din instinct

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *