Clicky

"A amesteca sportul cu politica e ca și cum ai pârli porcul cu flacăra olimpică" – Corneliu Vadim Tudor
Citeste si

Oltenita a renuntat la trei jucatori

“Napoletanii” se pregatesc pentru un sezon in care vor da credit multor jucatori tineri.

S-a comis o nedreptate. CSM Oltenita a renunat la serviciile lui Razvan Udrea, Silviu Rotaru si Marian Stoica, cei mai importanti jucatori din ultimii ani. Decizia a fost luata la solicitarea antrenorului Gabriel Radu, care intentioneaza ca in aceasta vara sa transfere o serie de jucatori foarte tineri.

Decizia a lasat cu gura cascata pe multa lume, insa cei trei nu duc lipse de oferte. Nu ar fi exclus ca in noua editie de campionat, care va debuta la sfarsitul lunii august, Udrea, Rotaru si Stoica sa imbrace tricoul unei alte formatii calarasene care evolueaza in Liga a 3-a.

Venus Independenta si Agricola Borcea si-au manifestat interesul pentru semnaturile celor trei jucatori, insa nici una dintre cele doua formatii nu si-a clarificat deocamdata viitorul in ceea ce priveste staful tehnic. Daniel Iftodi nu va mai continua pe banca borcenilor, in vreme ce Barcelona de Calarasi este in cautarea unui tehnician tanar, care sa colaboreze cu Ilie Zeciu, cel care a obtinut cele mai bune rezultate din istoria fotbalistica a codenilor.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.