Clicky

Singurul site dedicat exclusiv sportului local.
Citeste si

Oltenița, remiză la Cernavodă! Negru explică cum a fost posibil rezultatul

“Napoletanii” s-au intors cu un punct din judetul Constanta.

Agricola Borcea a pierdut cu 3-1 intalnirea de pe teren propriu, cu Delta Tulcea. Oaspetii au condus cu 1-0, Gata a egalat pentru 1-1, scor la care campioana Ligii Tractoristilor a ratat un penalty prin Chirila. Mai departe, cei care au condus ostilitatile au fost dobrogenii. Delta a luat toate cele trei puncte si a tintuit-o pe Agricola in subsolul clasamentului.

Zi de cosmar pentru Victor Neagu. Inainte Modelu a pierdut cu 7-0 jocul din deplasare, cu Unirea Slobozia. Situatia nu e tocmai grava la echipa antrenata de catre Virgil Nitoi. Cele sase puncte acumulate pana acum ii pozitioneaza pe modeleni peste Oltenita si Modelu in clasament.

“Napoletanii” au reusit surpriza zilei. Oltenita a remizat, scor 2-2, la Cernavoda. Antrenorul Valentin Negru a explicat cum a fost posibil un rezultat atat de bun impotriva uneia dintre cele mai bune echipe care activeaza in Seria C2.

“Am jucat cu inima. Am jucat exact ca in returului sezonului trecut. N-am mai crezut ca suntem buni. Am muncit mult si am obtinut un rezultat bun. Consider ca la ultima faza a meciului trebuia sa primim penalty. Multa lume mi-a zis ca a fost penalty clar”, a spus Negru.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *