Clicky

"A amesteca sportul cu politica e ca și cum ai pârli porcul cu flacăra olimpică" – Corneliu Vadim Tudor
Citeste si

Poate va faceati griji… Zeciu ramane la Independenta

Campioana Ligii Tractoristilor va disputa miercuri, 9 august, unicul meci din pregatire din aceasta vara.

Independenta este ca dupa nunta. A chefuit pana de dimineata, iar acum incearca sa se puna din nou pe picioare. E greu. Nu mai sunt jucatori, nu se mai poate ataca titlul, iar Venus a devenit si mai hulita in judet dupa ce a fost primita in Liga Tractoristilor de catre AJF Calarasi prin votul unor inconstienti.

Evident, sunt si argumente in favoarea celor de la Independenta, insa e clar ca fotbalul calarasean merge din compromis in compromis. Barcelona de Calarasi traiesti din banii unui fermier. Nu depinde absolut deloc de banii de la bugetul autoritatilor locale. E foarte bine. Pentru asta chiar merita un loc in Liga Tractoristilor. Pentru nimic altceva nu merita.

Fara nici un obiectiv major in urmatoarele sezoane, codenii s-au despartit in aceasta vara de jucatorii importanti. Putin a mai lipsit ca la Independenta sa apara o catastrofa mai mare precum cea provocata de bomba atomica la Hiroshima.

Antrenorul Ilie Zeciu nu era tocmai tentat sa mai ramana pe banca celor de la Venus. A acceptat insa o noua provocare, iar miercuri, 9 august, cu incepere de la ora 18, va fi pe margine la jocul de verificare pe care echipa sa il va disputa pe teren propriu in compania juniorilor de la Dunarea Calarasi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.