Clicky

"A amesteca sportul cu politica e ca și cum ai pârli porcul cu flacăra olimpică" – Corneliu Vadim Tudor
Citeste si

Probleme la stadion! Dunărea mai are de tras pentru a juca meciurile acasa

Liga Profesionista de Fotbal inca nu a omologat Stadionul Ion Comsa pentru meciurile din Liga I – Betano.

Dunarea Calarasi a primit sprijinul Consiliului Judetean si al Consiliului Local pentru reabilitarea stadionului Ion Comsa, astfel incat echipa antrenata de catre Dan Alexa sa dispute meciurile de pe teren propriu in orasul de pe Borcea.

Miercuri, o comisie a Ligii Profesioniste de Fotbal a sosit la Calarasi pentru omologarea arenei. Cum nu toate au fost puse la punct, oficialii LPF au oferit clubului condus de catre Florin Brisan un ragaz de 8 zile, timp in care calarasenii trebuie sa rezolve o serie de probleme marunte, dar multe.

“O comisie de la Liga Profesionistă de Fotbal s-a aflat pe arena “Ion Comșa” pentru omologarea stadionului din Călăraşi în vederea disputării meciurilor echipei de pe teren propriu în Liga 1. Reprezentantul comisiei a felicitat conducerea clubului și autoritățile locale pentru investițiile derulate la stadion într-un timp foarte scurt”, a anuntat Consiliul Judetean Calarasi pe pagina oficiala de Facebook.

Președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță: “Eforturile tuturor au fost recunoscute astăzi de reprezentanții LPF. Dacă vremea ne va fi partener bun, vom termina întreaga investiție în scurt timp. Mulțumesc celor implicați în tot procesul de modernizare, iar suporterilor le transmit sprijin și răbdare. Vom juca acasă în condiții optime.”

One Comment

  1. Alexandru

    iulie 11, 2018 at 6:40 pm

    Așa se întâmplă când îl pui pe Gascanu șef de santier☺

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.