Clicky

Singurul site dedicat exclusiv sportului local.
Citeste si

Probleme pentru Bogatu! Nu se poate baza pe un jucător foarte important

Sambata, de la ora 17, la Independenta va avea loc finala Cupei Romaniei – Memorialul Tache Ionescu.

Agricola Borcea si Victoria Chirnogi se vor duela cu trofeul pe masa, intr-o partida ce va fi arbitrata de catre olteniteanul Valentin Porumbel. In deschidere va avea loc meciul de juniori dintre Venus Independenta si Victoria Muntenii Buzau, formatii ce joi seara, in mansa tur a barajului pentru calificarea la turneul zonal, au incheiat la egalitate, scor 0-0.

Revenind la finala Cupei Romaniei – Memorialul Tache Ionescu, trebuie spus ca antrenorii celor doua formatii au probleme de efectiv. Chirnogenii se confrunta cu accidentari, dar nici nu mai conteaza pe serviciile lui Alexandru Selaru, la serviciile caruia s-a renuntat saptamana trecuta.

Virgil Bogatu nu il va avea in teren pe Alin Tene. Jucatorul transferat in iarna de Agricola Borcea de la CS Tunari se casatoreste in ziua meciului. Nunta va avea loc la Chirnogi, de unde provine adversarul cu care echipa sa va lupta pentru realizarea eventului.

2 Comments

  1. Stama

    iunie 10, 2017 at 11:56 pm

    Borcea – Chirnogi 4-0 .

  2. Dan

    iunie 11, 2017 at 9:50 pm

    Cine mai spune acum că ia furat arbitrii ? Alo Chirnogi ? 4 la 0 Dativa acum demisia domnii din conducerea echipei Chirnogi si ai AJF ca stati degeaba acolo faceti_va echipa ca 15 min nu ati atins mingia si nu ati avut nici o ocazie clară de gol si apoi sa vorbiti de adversari.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *