Clicky

Singurul site dedicat exclusiv sportului local.
Citeste si

S-a decis! Ganea nu este dorit la Dunărea

Autoritatile locale au decis sa nu fie de acord cu revenirea lui Ionel Ganea la Calarasi.

Adrian Mihalcea s-a despartit de Dunarea. Oficial, tehnicianul a parasit gruparea “galben-albastra” pentru ca autoritatile locale au hotarat sa directioneze mare parte din buget spre infrastructura si juniori, promovarea nefiind o prioritate in acest moment.

In realitate, Mihalcea n-a mai ramas la echipa din cauza faptului ca Vasile Iliuta a dorit sa-l aduca pe Ionel Ganea ca director tehnic. Se observa acest lucru si din declaratia pe care Taranu a dat pentru www.liga2.ro. “De comun acord cu clubul, am ajuns la concluzia asta de reziliere. Nu este exclus să merg în altă parte, însă momentan sunt liber de contract şi poate voi avea câteva zile libere, nu ştiu. Nu pot confirma nimic. Au fost nişte zile tensionate şi aş prefera mai întâi să mi le pun în ordine. Ce va fi, vom vedea. Eu am ajuns la această concluzie de reziliere. Nu aş vrea să intru în detalii în privinţa motivelor care au dus la reziliere. Aşa am considerat eu, nu mai era locul meu acolo. E o decizie luată de mine în urma unui fapt în care simţeam că nu mai sunt foarte dorit la Călăraşi. A fost o perioadă destul de încărcată. Nu vreau să îmi aduc aminte decât de lucrurile plăcute. Am trăit momente extraordinare, mult mai multe decât cele, pentru că trebuie să recunoaştem, au fost şi momente mai neplăcute. Am fost aproape de o performanţă, şi eu ca antrenor şi Dunărea Călăraşi ca şi echipă, şi anume promovarea. Am colaborat cu oameni minunaţi şi o să-i sun personal, pentru că mi se pare mult mai fair-play, să le mulţumesc personal decât prin intermediul presei. Asta este viaţă noastră, de antrenor, nu suntem factori decizionali”, a spus Mihalcea.

Ideea lui Iliuta nu i-a iritat doar pe Daniel Dragulin, Viorel Ivanciu si Marian Dinulescu. Si alti oameni de fotbal au sarit ca arsi in momentul in care au aflat ca Ionel Ganea se va intoarce la Dunarea si au anuntat ca nu vor mai intra in curtea stadionului.

In urma unei intalniri intre factorii de decizie locali, Iliuta a renuntat la ideea de a-l readuce pe Ganea la Dunarea. Joi de dimineata va avea loc o noua intalnire, ocazie cu care va fi facuta o lista cu antrenorii care ar putea ajunge la Calarasi in cel mai scurt timp.

3 Comments

 1. Sorin

  iunie 28, 2017 at 11:12 pm

  Bun, Mihalcea a plecat pentru ca nu voia sa fie subalternul lui Ganea, dar de fapt Ganea nu mai vine.Nu era normal ca cei ce se joaca cu soarta Dunarii sa se hotarasca inainte de plecarea lui Mihalcea, si sa incerce astfel sa il retina? S-a pierdut astfel un antrenor care a reusit sa construiasca o echipa, si care a avut rezultate foarte bune la Dunarea, si care a pus si suflet, nu a plecat la prima oferta precum Ganea. Conducere de amatori….

 2. irefutabil

  iunie 28, 2017 at 11:27 pm

  Iliuta,ai trântit mucii in fasole cu decizia ta de neavenit in ale fotbalului.

 3. Echipa

  iunie 29, 2017 at 12:32 pm

  Eram de ras..sa aduci un asemenea caracter precum ganea in condițiile in care si.a batut joc de toți din fruntea orasului….ce tupeu are sa vrea sa vina iar la dunărea…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *