Clicky

Singurul site dedicat exclusiv sportului local.
Citeste si

Se încinge licitația pentru Zena! Care e ultima echipă dornică de atacant

Formatiile cu pretentii din Liga Tractoristilor alearga dupa jucatorii de valoare. 

Pus pe liber de Dunarea Ciocanesti in primavara acestui an, Gabriel Serban – Zena este acum cel mai curtat jucator din fotbalul judetean. Mostistea Ulmu s-a retras de la licitatie dupa ce finantatorul Vasile Tarsolea a anuntat ca obiectivul echipei va fi clasarea la jumatatea clasamentului.

In schimb, a intrat pe fir Unirea Manastirea. Clubul condus de catre Bogdan Gingasu a reusit sa-l pastreze sub comanda lui Gabriel Cotea pe atacantul Ionut Coba si se afla in discutii avansate cu Chirila si Wincentovic, de la Agricola Borcea.

Inca tinta numarul 1 din aceasta vara este Zena, jucator curtat si de Dunarea Gradistea si Tricolorul Jegalia. Atacantul este si pe placul lui Florin Stancu, cel care are sanse foarte mari sa revina la Manastirea in cazul in care echipa se va lupta pentru titlul de campioana judeteana.

4 Comments

 1. Calarasi

  iulie 8, 2017 at 12:30 am

  La jegalia nu va veni zena aniciodata ,ca nu e un om prost sa fie dus de nas de martac care isi minte jucatori marea cu sarea.el nu sa tinut de promisiune fata de jucatori sa le dea banii k au promovat.cum sa vina cineva la acesta echipa ca club nu ai cum sa ii.spui pt ca organizare 0 conducere 0 .doar jucatori si suporteri

 2. Dor marunt

  iulie 8, 2017 at 12:33 am

  La jegalia daca nu veneau cei.din borcea nu promovau in 1000de ani.

 3. Ciolo

  iulie 8, 2017 at 10:35 am

  Presimt ca Zena va ajunge la Manastirea.

 4. Ciolo

  iulie 8, 2017 at 11:48 am

  O sa ajunga la Manastirea.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *