Clicky

"A amesteca sportul cu politica e ca și cum ai pârli porcul cu flacăra olimpică" – Corneliu Vadim Tudor
Citeste si

Şi-a revenit Crivăţ! Ulmu, înfrângere

Venus Independenta este campioana de toamna in Liga Tractoristilor.

Partizan Crivat a primit la Jegalia mai multe goluri decat a luat de la Independenta si Ciocanesti, cele mai bune echipe din campionat, la un loc. “Capsunarii” sunt in deriva dupa ce au ramas fara sase puncte pentru ca au folosit jucatori cu dubla legitimare.

Surpriza si nu prea la Valcelele. Mostistea Ulmu a fost invinsa cu 2-1 si ierneaza pe locul 4, la 9 puncte in spatele celor de la Independenta. Cine spune ca pozitia formatiei finantate de catre Vasile Tîrşolea este nedreapta face o mare greseala. Daca ne uitam la clasament, vom vedea ca Mostistea are inainte sa pe Independenta, Ciocanesti si Manastirea, formatii pe care n-a reusit sa le invinga.

Nu putem incheiat fara a remarca “revenirea” de forma a celor de la Cuza Voda. Dupa despartirea de antrenorul Viorel Solomon, Zarea a luat “dăcât” sapte de la Manastirea, aceasta fiind cea mai rusinoasa infrangere din ultimii ani a echipei de la Ceacu!

Lehliu – Ciocanesti 1-3 , Fundulea – Independenta 0-6, Jegalia – Crivat 8-0 , Valcelele – Ulmu 2-1, Manastirea – Cuza Voda 7-1, Dragalina – Chirnogi 0-4, Radovanu – Gradistea 3-1, Roseti – Curcani 2-2.

2 Comments

  1. tataia

    decembrie 2, 2017 at 11:12 pm

    Se pare ca cei de la Crivat au renuntat la jucatorii cu dubla.

  2. FlorinM

    decembrie 4, 2017 at 9:28 am

    Tataia îti garantez că au fost aceiași jucătorii…. singura absentă a fost jucătorul Catană si doi jucătorii suspendati de cumul de galbene!!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *